Помош: Барам софтвер

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Да не пробуваш Office 2010 на XP да пуштиш?
Симни ова - практично за Microsoft инсталации
Не, пробуам на вин7 ултимате да стаем офис 2007 ама кој ќе укључим некој документ ми вика „ There was a problem sending the command to the program " и не се отвара документот ... единствено можем да отворим ворд/ексел или што и да е па после File -> Open. Пробав све можно што имаше на суппорт страната од мајкрософт ама ништо.... Сега еве напраев реинстал на цел пакет, пак истото ми го пишува.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
264
Поени од реакции
72
Ми треба софтвер за дизајн на осветлување, улично, внатрешно...итн.
Дали постојат стенд алоун софтвери за ваква работа или пак се додаваат како библиотеки(модули) на постоечки софтвери.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Има ли софтвер кој е нешто како табела, и внесуваш некоја комбинација. Потоа ја внесуваш истата комбинација но во друг ред, и потоа да ти каже програмата дека таа комбинација е веќе постоечка. има ли таков софтвер?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504

ceasar

надеж, страв и алчност
Член од
2 април 2009
Мислења
1.133
Поени од реакции
574
JDownloader + симнува од секој фајлхостинг ,лично го користам и сум задоволен од програмчево .
ova e samo za mp3 odnosno audio simnuvanje ili i za video mene mi treba nekoe dobro programce za videa da mozam da simnuvam od youtube

ceasar

надеж, страв и алчност
Член од
2 април 2009
Мислења
1.133
Поени од реакции
574
H

-HRO

Гостин
Некој да ми прати добар проверен линк за симнување на Windows 7 (по можност линк од Замунда) ?
Благодарам однапред.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
dobro e ova samo neznam zasto za 480p rezolucija na youtube ne ja simnuva kako sto treba 16:9 tuku 4:3 i maksimum e 360p ima li nacin za simnuvanje so povisoka rezolucija ili mora da e 720p ili 1080p pa da gi simniam taka, toa (flv) sto fajl e ? dobar e? preku toa mozam da simnam 480p? Najdov finta na kraj rename mesto .flv pisuvam avi i super si e :D
http://www.youtube.com/watch?v=_9SalJ-ohls еве ова видео е ХД и има опција 1080 во мп4 да го снимиш. За гледање можеш да ставиш gom player скоро се живо чита дури и оштетени фајлови.

ceasar

надеж, страв и алчност
Член од
2 април 2009
Мислења
1.133
Поени од реакции
574
http://www.youtube.com/watch?v=_9SalJ-ohls еве ова видео е ХД и има опција 1080 во мп4 да го снимиш. За гледање можеш да ставиш gom player скоро се живо чита дури и оштетени фајлови.
loso se izraziv ne me sfati, za 1080 moze mp4, ama za 480p nema mp4480p tuku mora 360p i so 360 go vadi 4:3 :) ama najdov lek siminjam kako flv 480, ili kako sto vikas ti preku gom player ili samo na kraj mesto .flv pisuvam .avi, .mp4 ili bilo koj drug fajl i gotovo si raboti :D

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.109
ova e samo za mp3 odnosno audio simnuvanje ili i za video mene mi treba nekoe dobro programce za videa da mozam da simnuvam od youtube
Мислам дека симнува секаков формат оваа програма но не сум сигурен ништо нема да те кошта доколку пробаш ...

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481

Kajgana Shop

На врв Bottom