Помош: Барам софтвер

• Креатор на темата Креатор на темата anemane
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба програм кој јас кога ке зборам на микрофон гласот одма да ми го конвертира ако збори машко во женски глас и обратно. и тоа јас зборам на микрофон а гласот конвертиран на пример во женски си оди на звучниците.

Го имаше ова за мобилен телефон... Големи заебанции паѓаа... само не ми текнуе името.. :D

За промјана на пол? Сбличај гаштите хахах .........мислам дека на fruity loops имаш таква опција, прашај го чичко Гугл тој најдобро ке ти каже.

Дајте по ПП линк за проверен Фотошоп CS4 што работи сигурно, симнав 100 и ниеден не работи. Сите од замунда се пробани.

Знам дека има негде на форумов ама искрено ме мрзи да барам. Како се викаше програмата со која што можам да ги избришам сите фајлови/регистри итн за една програма. Офис пакетот ми прае проблеми и сакам да го преинталирам ама пред тоа сакам да избришам се што е поврзано со Мајкрософт офис, за да не ми прае случајно пак проблеми.
Фала однапред.

Знам дека има негде на форумов ама искрено ме мрзи да барам. Како се викаше програмата со која што можам да ги избришам сите фајлови/регистри итн за една програма. Офис пакетот ми прае проблеми и сакам да го преинталирам ама пред тоа сакам да избришам се што е поврзано со Мајкрософт офис, за да не ми прае случајно пак проблеми.
Фала однапред.
Има повеќе такви програми. Јас го користам овој
Revo uninstaller Pro тука види:
http://www.revouninstaller.com/

Го има по торентиве.

Фала однапред.
Да не пробуваш Office 2010 на XP да пуштиш?
Симни ова - практично за Microsoft инсталации

Нема таков софтвер за зборување во реално време. Има апликации да снимиш разговор па после да го трансформираш а за во реално време нема, барем за андроид нема. Со другите оперативни системи не сум близок. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom