Го симнал албанското знаме од Домот на културата во Тетово

Статус
Затворена за нови мислења.
Ај врати си ја меморијата му вика ко она да го преживеала тоа и сега кажува искуства како било. Марш ма, играј ластик на улица не се филмај. Порасни па коментирај и доста читаш Шител.

он топик: има реакции од "нашите" за ова?
Има реакции, веднаш сите се построија да им ги исчистат кондурите на западњаците, и тоа со симнати панталони да може во исто време уште некој да им го напика отпозади. Да не се губи време, знаеш како се зафатени...
(Извин'те ме што псујем) :oops:
Поминуваат диви орди по Илинденска, се дерат, пукаат петарди (сега за сега, а кај и да е ќе извадат и некој калаш), веат знамиња...
А каде сме ние на 8ми септември? Во Солун? :unsure:

Работава со палењето на црвено-црните знамиња некако ми е сумњива, све ми се чини дека сами си ги палат за покасно да имаат изговор за некој протест, инцидент, убиство...

Не се нервирај, тепањето невини деца е во духот на прославата на арнаутското знаме, не знаеше?! Така налага традицијата... кога се слави нешто, мора да се истепаат завиден број каури, по можност бројчано надјачани, за да не можат да возвратат. Ете таква гнасна сорта, одвратна, се овие стокиве...

Абе ајде, да му се испосерам на знамето... вошка слочкана, на тоа ми личи.

Е навистина посакувам на овие „мирољубививе“ еден ден детето да им го претепаат во автобус, па пак нека тераат сеир...
Што не ме чепна некој синојка, нити пак ми префрлија нешто или ме погледна попреку а бевне двајца се разминавне со група од 10 15 души.
Носеа знамиња на грб не галамеа не викаа не се дереа, си продефилираа и толку.
Првата група ја пресековне поминавне низ нив, втората одевне неколку чекори позади нив.
Никому ништо.
И ве предупредувам сите форумски и фб националисти и тепачи, нема да пројде долго време кога ќе треба да си го докажете патриотизмот и национализмот, немој само тогаш од други земји да се јачате по форумов и да јадете лајна.

Ма нема шанси некој наш да се качил горе и да го симнал знамето. Како прво не може некој во 5часот да влезе во Културен Дом, бидејќи има чувари кои го вардат. Како второ не може некој сам да го симне тоа знаме - 10 метри е знамето. А и некој да го симнал нивниве не би го пуштиле така да си замине... Нема теоретски шанси ова да се случило...
А и да се случило сигурно бил некој албанец и све било со договор, само да се направат повеќе тензии...

Поминуваат диви орди по Илинденска, се дерат, пукаат петарди (сега за сега, а кај и да е ќе извадат и некој калаш), веат знамиња...

Повелеле:
Струга
15963413F3B6E74C98E1F0B59380B927.jpg

Скопје
mer_8050.jpg

Трагедијата е вакви фаци ко ќе почнат за култура и мир да ти солат памет :sick:

Што е работава со калашиве бе? :facepalm:

Па кога обезбедувале такво знаме, можеби требало и двајцата да јадат по еден нож таму...предавници едни

Е ова Албанциве за нигде се стварно па 100 години мала работа ли е бе,едно кафе не почастивте бе срамота и после соживот,разбирање марш таму.:D

ja ke te chastam be, shto plachesh?

i ne onaka kurvinski demek "ke te chastam", nego bukvalno, dojdi ke gledame kade shto inter ja siluva parma i kafe ke pieme, mozhe ke smenish mislenje na shponovi, a i albanski ke te naucham kako e "i was makde to serve you jonze" :D

ja ke te chastam be, shto plachesh?

i ne onaka kurvinski demek "ke te chastam", nego bukvalno, dojdi ke gledame kade shto inter ja siluva parma i kafe ke pieme, mozhe ke smenish mislenje na shponovi, a i albanski ke te naucham kako e "i was makde to serve you jonze" :D
Сарказам лепи,со тебе овци не би пасел,а не пак кафе да пијам и Интер ќе го замразам ако седнам со тебе кафе да пијам.

Чекајте бе,она втората слика не е сликана блиску до Владата???Со калаш на 100 м од Владата??Браво.:facepalm:
Не разликуваш зелка со пластична играчка од карфиол со оружје ?

Што е работава со калашиве бе? :facepalm:
То је због контрасамоодбрану, ако го изаџе некој вук на Искендер Паласит, да не го једе орељ на фљамур и Ашим Тачи вча ноне. Него ставајте уште слики од денес да видиме како оркиве одат накај Ајзенгард.
Lord-of-the-rings-orcs.jpg

То је због контрасамоодбрану, ако го изаџе некој вук на Искендер Паласит, да не го једе орељ на фљамур и Ашим Тачи вча ноне. Него ставајте уште слики од денес да видиме како оркиве одат накај Ајзенгард.
Lord-of-the-rings-orcs.jpg

e braos be, te lichi :D

shto ne stavish tvoja slika, i dare you... stavi tvoja slika da te vidat i drugite, grd eden. <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom