Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kolku godini imas ti ....http://en.wikipedia.org/wiki/Arnauts
Не биле криви, не, дедо ми покоен е крив.Немојте да почнете веднаш со вашите постови против МВР и владата, затоа што смешни станувате веќе. Што ви се тие криви?
Кој им даде државјанство на Албанците? Ај врати си ја меморијата.Не биле криви, не, дедо ми покоен е крив.
Ма само јајцување за нив!
Najubavo e site da klekneme na kolena i da im lizeme gzovite po primerot na gujo btw i tvojovКој им даде државјанство на Албанците? Ај врати си ја меморијата.
Како да реагираат МВР и владата според тебе? Недемократски, па да им се пушти цела Европа и Америка?
Кој им даде државјанство на Албанците? Ај врати си ја меморијата.
Како да реагираат МВР и владата според тебе? Недемократски, па да им се пушти цела Европа и Америка?
Да не си ја наследил од твојот тато *домот*????
Ај врати си ја меморијата му вика ко она да го преживеала тоа и сега кажува искуства како било. Марш ма, играј ластик на улица не се филмај. Порасни па коментирај и доста читаш Шител.Кој им даде државјанство на Албанците? Ај врати си ја меморијата.
Зборот/името Арнаут сепак има некакво Англо-Саксонско потекло ........... е сега зашто Албанците се нарекувани од Турците Арнаути, а нивната држава Албанија Арнавутлук(Arnavutluk) немам појма ............ сепак Англо-Саксонското јазично подрачје(јазична фамилија) нема никаква врска со Албанскиот јазик(кој е изолиран/сам јазик), а пак Турскиот јазик спаѓа во Турската јазична фамилија т.е. во Турано-Татарската(или Алтајска) јазична фамилија !
sakam da kazam Arnaut=predavnikСакаш да кажеш дека Арнаут=платеник????
ako ti kazam Albanec znaci orle sum ti kazal ...takaАрнаут = powerful eagle (germansko zna;ewe)
Shqiperia= земја на орели
Shqipe = orel