Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
не steamer, туку играл демек од steam, вака сеа кратко објаснување: во конзола пишиш amx_who и излегва листа од сите играчи на средина има напишано за секој играч пример STEAM_0:0:12345678 т.е. ако има 8 или 7 бројки тој е стим играч, се друго шо е со поќе бројки е пиратска лига и тие се секогаш сумливи. имаш време ќе се научиш и ќе ти велеф добро тој серверот нема adminspectator? (ко ќе си спектатор или ко ќе си умрен да гледаш кој играч каде мери)
дај пиши IP тука да го ѕирнам серверот :)
heheh znam toa,moze i status da pises isto e;) inace ima spec i sve ko so treba nego zborov mi bese so ovoj so go banav e stvarno jak igrac od jak klan (vc clan) ali siguren sum deka igrase so wh pa kolku saka da e jak ne e mozno nekoi stvari da se praat bez toa zatoa prasav dali e mozno........eve ti ip 193.192.59.74:27037 ;)

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Counter Strike инсомнија од каде можам да ја симнам? нека ми прати некој приватна зошто мислам е забрането директни download линкови да се постираат.

Член од
3 септември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Се извинувам имам нешто да ве замолам.
Значи спуштив Counter Strike 1.6 v44 и сакам да креирам сервер за да играм преку нет со другар ми,пробав на сите начини: Dedicated Server преку hlds.exe пробав дирекно да креирам сервер преку New Game и му дадов IP и никако не можи да влези,притоа напишав и sv_lan и така не можи...Пробавме тој да креира и истите начини и пак не можеше...
Бе молам ако некој мози да ми помогни ке бидам многу благодарен
Поздрав

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Ола .
Дајте бе добар линк од CS со најнов пач(Download) кај шо можам да го играм на претежно сите сервери, посебно да можам да играм на Макс.

Фала.

L

.Lost Angel.

Гостин

Јас не барам помош туку еве да помогнам за оние кои имаат малце подлабок џеб за мауси еве топ 5 мауси за кантер кои според мене мислам дека се доволно добри за да можете подбро да играте. :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Јас не барам помош туку еве да помогнам за оние кои имаат малце подлабок џеб за мауси еве топ 5 мауси за кантер кои според мене мислам дека се доволно добри за да можете подбро да играте. :)
Не е до маусот :)

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
До сега играв кантер со чит, а сега сакам да почнам без чит и го избришав читот (wallhack имав) и сега кога ќе ја уклучам кантер неможам да пукам со маусот, ниту пак со ножот можам нешто, а ниту пак кога другите играат (нели јас сум dead) кога ќе кликнам со маусот друг да гледам како игра...значи воопшто не работи маусот. Што да направам?

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
До сега играв кантер со чит, а сега сакам да почнам без чит и го избришав читот (wallhack имав) и сега кога ќе ја уклучам кантер неможам да пукам со маусот, ниту пак со ножот можам нешто, а ниту пак кога другите играат (нели јас сум dead) кога ќе кликнам со маусот друг да гледам како игра...значи воопшто не работи маусот. Што да направам?
Реинстал !

Kajgana Shop

На врв Bottom