Вака сакав да си купам Samsung Galaxy Nexus и сакав да прошетам по продавнициве прво и да видам што како е муабетот
Како и тебе најсумљиви ми беа Ледиком зошто имаат најниски цени. Се јавив кај еден другар што работи со мобилни и има работено со нив ми кажа дека најмногу увоз на телефони имаат Ледиком и дека работат со Т Мобајл и дека ради тоа се пониски цените. Кога бевме таму со другарот да купи телефон, тој дечкото што работи или што е негова продавницата не знам ни кажа дека ги дава со најмал ќар, дека функционира на што е можно повеќе продадени телефони на помал ќар, он ќарот дека го вади не на еден телефон кога ќе му напука цена туку повеќе телефони.
Нели нормално ако некој прави нешто нелегално сигурно нема да ти го каже ама еве другаров доби скрос нов со кутија ОРИГИНАЛ со се Галакси С3. Не знам за другиве што пишаа дека ги давале во кутии од кондури, личи на кафански муабет, прво треба да си глуп да дадеш 300 и кусур евра и да земеш телефон во кутија од кондури
Иди види мислам дека работат до 11 навечер, распрашај се, не мора да го купиш ако нешто не ти одговара
Инаку јас не земав телефон зошто повеќе од 300 евра ми бараат за било кој телефон што го сакам, а од Америка ќе ми донесат Nexus 4 за 300 долари