Јас имам подслушнато дека Алкарина имала и најдлабоко деколте покрај очи на форумов...Што мислиш ти за тоа? о_OСо девојката со најдлабоки очи и најсекси карактер Алкарина
Уште ве лажат комунистите!Јас имам подслушнато дека Алкарина имала и најдлабоко деколте покрај очи на форумов...Што мислиш ти за тоа? о_O
Али гадно ќе се заебеш, ако и пристапиш само како на деколте. Интелегенција пуца на све странеЈас имам подслушнато дека Алкарина имала и најдлабоко деколте покрај очи на форумов...Што мислиш ти за тоа? о_O
Не се сомневам во тоа...Но не ја потценувам ниту моќта на длабокото деколте.Али гадно ќе се заебеш, ако и пристапиш само како на деколте. Интелегенција пуца на све стране
Мила, батали лаги, батали интелект... Дај ги ти во темата за златен медал, да ги изгласаме.Уште ве лажат комунистите!
Леандре мило ми беше и на мене што се запознавме Отклучи ја темата заеднички излегувања во град да пренесеме импресии од вчера .Го запознав NikolaMKD91; и он ме запозна
Значи поубаво дете нема на форумов.
Сонце си тиЛеандре мило ми беше и на мене што се запознавме Отклучи ја темата заеднички излегувања во град да пренесеме импресии од вчера .
ЕДИТ сеа ми текна неможеш ти да ја отклучиш ќе треба Acid да го почекаме за тоа
Слатка е водата од сабајле, а ? Не се секирај за сите лудории вчера те имаме документирано со слики црно на бело . Ама ај не се за на форумЖива сум патем, само главата незнам кај ми е.