Со кого се познавате од форумов?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
leandra, признавам, така беше. :icon_mrgr: Јас тогаш му спомнав и на Dzish, ама изгледа пред време ја најавив посетата. :oops:
Ито баеги... ете пример уште не се дојдени. Ама кај да е, ако не ова лето, идната зима... ќе не бидни.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Со девојката со најдлабоки очи и најсекси карактер Алкарина
Јас имам подслушнато дека Алкарина имала и најдлабоко деколте покрај очи на форумов...Што мислиш ти за тоа? о_O

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Јас имам подслушнато дека Алкарина имала и најдлабоко деколте покрај очи на форумов...Што мислиш ти за тоа? о_O
Али гадно ќе се заебеш, ако и пристапиш само како на деколте. Интелегенција пуца на све стране:)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Али гадно ќе се заебеш, ако и пристапиш само како на деколте. Интелегенција пуца на све стране:)
Не се сомневам во тоа...Но не ја потценувам ниту моќта на длабокото деколте.
Ми текна еден пештерски виц за типот што барал сопруга со помош на математичката формула од Ѓурѓиев за каменот на мудроста 1+1=?

Оди некако вака, типот се жени и му ја објаснува методата на некој пријател како дошол до најдобриот избор.
Кажува ја прашувам првата избраничка Колку се 1+1 на што одговорила 3...Добра е за во куќа кога ќе се запијам да не знае што пари имам поарчено си прошепотил сам во себе.
Оди ја прашува втората избраничка истово прашање на што таа одговара дека 1+1=1 и типов си помислува дека е добра за на пазар од причина што ќе му останат пари од што танчи.
И на крај третава избраничка одговара дека 1+1=2 при што тој си помислил дека ја бива и за на пазар и за дома.
На тоа соговорникот го прашува која ја одбрал и дали се решил за третата.
На тоа типов му одговара...Нема врска, ја зедов таа со најголемо деколте, ама не ми текнува што одговори искрено.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.832
Поени од реакции
20.270
Ги запознав:
AlternativeF, леле само колку сме се смееле со слзе, васпитано девојче со културен вокабулар, пристојна збор немам :icon_lol:
Атеист другарчина и пол се ни кажа по нешто супер човече :)
@TheMagus прилепчанецот, искусен момак, шегобиец и венче имаше :pipi:
Онај со јапонските букви... сонце мори, девојчиња не не лажел баш Шкоприон, која е слободна нека грабне и нека бега, само без турканици ќе има и за сите :love:
Шкорпион бејби сеа уште поише те сакам! :love:
MIKI1 последниот човек на планетава да беше немаше да ми текне дека е он.... малку разменивме некоја реч, и не напушти многу бевме тифки и мирни задумани на некој начин со рацете под маса, така нежни гестикулации, нирвана..

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Со Magus се знаевме од порано тука беше и Зигио и то, и уште еден фалеше да ги победиме чкембариве во собиранки сега засега нерешено маме да ебам, тие тројца се собраа и ние тројца :icon_lol:.

N

NikolaMKD91

Гостин
Го запознав NikolaMKD91; и он ме запозна :D
Значи поубаво дете нема на форумов.
:vozbud::vozbud: Леандре мило ми беше и на мене што се запознавме :D Отклучи ја темата заеднички излегувања во град да пренесеме импресии од вчера . :)

ЕДИТ сеа ми текна неможеш ти да ја отклучиш ќе треба Acid да го почекаме за тоа :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
:vozbud::vozbud: Леандре мило ми беше и на мене што се запознавме :D Отклучи ја темата заеднички излегувања во град да пренесеме импресии од вчера . :)

ЕДИТ сеа ми текна неможеш ти да ја отклучиш ќе треба Acid да го почекаме за тоа :D
Сонце си ти :)
Поздрав до La Española; Princess Of Evil; и @GALERIJA8:

Жива сум патем, само главата незнам кај ми е.

N

NikolaMKD91

Гостин
Покрај Леандра, вчера ги запознав Crazy in Love,bebush, La Española, dobro poznat,Acid,Werther,Max Legend, Олимпија,Plavooka, Крусер,kooperativa, Sussaro Princess Of Evil и Saladin . Се извинувам ако некого ненамерно испуштив. Одличен помин друштво супер собиранка уште сум под импресии, дефинитивно треба да го повториме вчерашното излегување . :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ivica^; го заборави покрај мене да го споменеш :icon_lol:
Убаво дете, велешки зет добро истрењиран како да се држи:D

Kajgana Shop

На врв Bottom