prvo zdravo do site.
e sega da si kazam sto maka si imam pa ako nekoj znae/moze da mi pomogne bi bilo super
imam htc cha cha, i bev zadovolen do skoro. no primetiv deka .............. kontaktite mi se duplirani. i so broj i so ime, pa gi brisev edno po edno duplikatite. e aj da e samo toa. nego ne bese taka so site borevi, nego so ....... postarite broevi ke kazam, posto tie sto mi bea zapisani kako ponovi kontakti nemase dulikati.
ne mi e jasno kako i zosto e toa taka. aj toa e edniot problem. vtoriotproblem e toa sto koga ke napravam backup(export) na sd karticata, ..... mi gi socuvuva samo broevite sto se prefrleni od stariot tel. primer: od stariot tel sum prefrlil 400 kontakti, ... vo meguvreme se napravile 500. e koga pravam backup, normalno so select all komanda, ...... mi gi prefrla samo 400. treta rab, na gmail pak me zeza so samo 50 kontakti samo, pak zbunjoza!?!?!!?
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
zs ne gi prefrli site? i ko da ne mi bese dosta toa se zanesuvav na marketot i simnav nesto sto mi napravi problem i blokaza pa morav da napravam master reset. i tuka ustvari bidna mojot problem. duri togas primetiv deka sum izgubil kontakti a i na mail deka gi nema. a i pak mi se pojavija duplikatite. da ne pcujam no me nervira ovaa rabota, inaku tel k otel, odlicen mi bese i za rakuvanje i net i SE. ne se otkazuvam od telefonot, no sakam da znam kako da go resam problemov ako znae nekoj
P.S. segaprimetiv deka latinica pisam, ..... izvinete nome mrzi da prekucuvam pak se'