prvo zdravo do site.
e sega da si kazam sto maka si imam pa ako nekoj znae/moze da mi pomogne bi bilo super
imam htc cha cha, i bev zadovolen do skoro. no primetiv deka .............. kontaktite mi se duplirani. i so broj i so ime, pa gi brisev edno po edno duplikatite. e aj da e samo toa. nego ne bese taka so site borevi, nego so ....... postarite broevi ke kazam, posto tie sto mi bea zapisani kako ponovi kontakti nemase dulikati.
ne mi e jasno kako i zosto e toa taka. aj toa e edniot problem. vtoriotproblem e toa sto koga ke napravam backup(export) na sd karticata, ..... mi gi socuvuva samo broevite sto se prefrleni od stariot tel. primer: od stariot tel sum prefrlil 400 kontakti, ... vo meguvreme se napravile 500. e koga pravam backup, normalno so select all komanda, ...... mi gi prefrla samo 400. treta rab, na gmail pak me zeza so samo 50 kontakti samo, pak zbunjoza!?!?!!?
zs ne gi prefrli site? i ko da ne mi bese dosta toa se zanesuvav na marketot i simnav nesto sto mi napravi problem i blokaza pa morav da napravam master reset. i tuka ustvari bidna mojot problem. duri togas primetiv deka sum izgubil kontakti a i na mail deka gi nema. a i pak mi se pojavija duplikatite. da ne pcujam no me nervira ovaa rabota, inaku tel k otel, odlicen mi bese i za rakuvanje i net i SE. ne se otkazuvam od telefonot, no sakam da znam kako da go resam problemov ako znae nekoj
P.S. segaprimetiv deka latinica pisam, ..... izvinete nome mrzi da prekucuvam pak se'