Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

W

Werther

Гостин
Bitch please.....се запознавам со девојче во средно, ме прашува кај учам...викам Угостителско ( тука почнувам да се објаснувам, демек не готвач нешто..туку туристички техничар, со 4 години), ама не ме ни слуша и добивам одма жолт картон, после минута две "вадење", ме прашува од каде сум...и викам Ѓорче...и одма добивам втор жолт, што по автоматизам значи црвен и можност да не и пријдеш не само неа, туку и на нејзините другарки (бан, не играње 3 натпревари) ама, мора да научиш брат....си знаеш и ти со ГУЦ, што ти зборам :)

*Немам ништо против готвачи, келнери и слично...само таква беше ситуацијата, морав да објаснувам(n)
Еј абе ајде и ти најде на кого да му објаснуваш на човек од Влае завршено во ГУЦ до вчера кај мене во маало се чуваа кокошки,еден и крава сакаше да донесе ама комшиите се побунија немало смисла во град...:DИнаку среќа што не си добил директен црвен за тоа што си од Угостителско:pos:.

Член од
13 август 2009
Мислења
28
Поени од реакции
8
А, зошто да нема?
да сте од времето на ДЕДО НОЕ-ајде некако ќе разберам,ама во денешно време почнувајќи од 12 години се цепаат,па затоа е неверојатно.:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
да сте од времето на ДЕДО НОЕ-ајде некако ќе разберам,ама во денешно време почнувајќи од 12 години се цепаат,па затоа е неверојатно.:)
Мизерен коментар "во денешно време"

И во мое време (пред 10 години, кога имав 13) знаев девојчиња што се брцкаат уште на моја возраст, знаев и момци што брцкаат на таа возраст (јас не бев меѓу нив). Сигурно и во времето на нашите имало такви...и ќе има.

Иначе, ќе се повторам...ништо чудно да има невини и на поголема возраст.

Член од
27 ноември 2012
Мислења
2
Поени од реакции
1
Добро бе а што да кажам јас што веќе ги имам натепано 20 а девојка со прст немам допрено ...?

Член од
13 август 2009
Мислења
28
Поени од реакции
8
Вака,значи јас не сакам да навредам некоја НЕВИНА или НЕВИН ,туку чисто онака си коментираме.
според тоа погоре се работи за личност од 23 години,и зборува за време од пред 10 год
јас ќе зборам за време од целите негови или нејзини 23 години,и истото ќе го кажам дека и тогаш се -брцкале- на тие години,инаку јас лично се оженив на 17 години,и сега имам син на 18 години,па затоа си земав за дозвола да се нашалам во врска со темава.
МИЗЕРНО???
Мизерно е тоа што некој или некоја се брцкаа од помногу одамна,а сега овде ќе велат
ма невина сум жими мајка...
е сега колку е точно вашето толку е точно и моето,а што се однесува до ВРЕМЕТО...
еееееееееееј разбудете се во кој век сте бре...интернет лугеееееее има се и сешто
за гледање,а радозналоста ја знаете сите.
ако несвесно сум навредил некој ЛИЧНО му се извинувам...
но сепак ова е форум и отворена е дискусија и секој има свое мислење,а моето е тоа што е.
поздрав.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Добро бе а што да кажам јас што веќе ги имам натепано 20 а девојка со прст немам допрено ...?
Ако си озбилен а не не јебеш со постив, барај на фејсбук другарка, не девојка со став (одма ќе ја брцкам) за да те научи како да се однесуваш со девојчиња. Не мора ни да и кажуваш што како, туку едноставно постави се другарски, вежбај пристам, викни ја да искочите да акате, си требал пример фармерки да купиш и ти требало женски совет. Немаш другарки и би ти било мило доколку таа дојде и ти помогне, зошто (од сликите си видел) ти се допаѓа како таа се облака. Лупам глупости, мутав пример ти давам ама види, искомбинирај нешто.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
што мислам?
невино машко 21+ - не бил доволно способен да најде која да му даде
невино женско 21+ - или не нашла кој да ѝ даде, што не верувам дека е честа причина, или е многу пребирлива па глуми недостижна или нз што, па на крај таквите најлошо паѓаат (од карта на неискуство)o_O

Член од
27 ноември 2012
Мислења
2
Поени од реакции
1
Ако си озбилен а не не јебеш со постив, барај на фејсбук другарка, не девојка со став (одма ќе ја брцкам) за да теН научи како да се однесуваш со девојчиња. Не мора ни да и кажуваш што како, туку едноставно постави се другарски, вежбај пристам, викни ја да искочите да акате, си требал пример фармерки да купиш и ти требало женски совет. Немаш другарки и би ти било мило доколку таа дојде и ти помогне, зошто (од сликите си видел) ти се допаѓа како таа се облака. Лупам глупости, мутав пример ти давам ама види, искомбинирај нешто.
Не бе какво заебавање таман работа... Финтата е што не сакам да користам фејсбук или слични ср... за вакви работи , сакам чисто природно да биде, но гледам нема лек

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Не бе какво заебавање таман работа... Финтата е што не сакам да користам фејсбук или слични ср... за вакви работи , сакам чисто природно да биде, но гледам нема лек

Абе и јас сакам. Само што парктикувам и нет договори само од курташак. Иначе, ако гледам дека во некоја сум ептен зацапан, не сакам првиот чекор да го направам преку нет. Еве моментално ми се допаѓа другарка на другар....ја имам на фб може пола година ама и немам пишано, нема ни да и пишам. Чекам, да ја начекам во дискотека па таму да "напаѓам".

Друго ми беше муабетот.....другарка, за муабет, за да се научиш, да се усовршиш. Секој учи...секој се брука, не само затоа што прави нешто како што не треба, туку и затоа што партнерот/ката не го очекува или одобрува направеното.

Никој не е 100% полн со самодоверба, ама мора да работиш на тоа. Секој мора да работи на тоа.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Другар, не како што мислиш. Ги има и такви и такви.
Едноставно овие момци/девојки што праиме муабет дека се невини, едноставно многу се затворени, не се излегле да видат што се дешава на денешно време, а тука ке напоменам многу и срамижливоста. Па да му ебам мајката, земи испиј 3-4 пива излези во дискотека пушти се на 2-3 девојки, незнам дали ова они го размислуват, али кога тогаш ке клецнаат нешто. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom