Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е де намали, не е убаво да се живее во страв.
МВР нема надлежност за да реагира во врска со поставени знамиња, но има надлежност да реагира доколку некој се обидел да загрози некого или нешто. Во овој случај полицаецот (го изгребал со нож).
џабе се крева прашини со медиуми и со други глупости. старите викат кучето шо лае не каса. треба еднаш ќутенката да се излези и да се реши се.
а што ти самиот не го откачиш,кога ти смета?треба тој од Тетово или јас од Охрид да дојдемеЕ имам една порака до овој шо го тргнал знамето, дојди овде кога излегуваш од Валандово и вртиш десно накај дојран од левата страна има една конфекција и издигнато грчко знаме, секое утро ми го расипува кејфот дојди откачи го ќе ти бидам благодарен.![]()
1997 - Јадење ќутек како магаре во полициска станица за поставување албанско знаме. И лежење затвор за кршење на законите на Р.М. Ах спомени Гостивар 19971998 - кривична приjава ако поставиш албанско знаме
2012 - кривична приjава ако симнеш албанско знаме
а што ти самиот не го откачиш,кога ти смета?
за кои други работи немаш искуство,само кажи ние одма врррррНемам искуство во тоа.
Абе рамковните си запалиле 3 нивни знамиња , за да можат после да се вадат ама и вие палевте наши знамињаЗАПАЛЕНИ АЛБАНСКИ ЗНАМИЊА НА АВТОПАТОТ ТЕТОВО - ГОСТИВАР
Зарем е можно ?!? Ако ова значи дека македонскиот народ почнува да се буди и почнува да дава мали знаци на отпор јас дома ќе отворам шампања ... BUT TOO GOOD TO BE TRUE !!!
за кои други работи немаш искуство,само кажи ние одма вррррр![]()
И мене тоа прво ми падна на памет дека си прават сценарио како повод за нови масакрирања на наши деца, ама ако ја прочита веста до крај се вели дека знамињата биле тргнати од надвозникот и запалени. Истакнати знамиња биле запалени ...Абе рамковните си запалиле 3 нивни знамиња , за да можат после да се вадат ама и вие палевте наши знамињаМакедонец ќе ти дава пари да купува Албанско знаме и после ќе го пали
И после ќе може мирно да спие
![]()
Па не е тоа професија, сигурно човеков не е професионален симнувач на знамиња, сигурно тоа не му стои во CV.Немам искуство во тоа.