Го симнал албанското знаме од Домот на културата во Тетово

Статус
Затворена за нови мислења.
џабе се крева прашини со медиуми и со други глупости. старите викат кучето шо лае не каса. треба еднаш ќутенката да се излези и да се реши се.

Е де намали, не е убаво да се живее во страв.

Ако е нивни па го краде нашево знаме ич и нема да го бараат нашиве. Но ако е наш што го украл знамете одма ќе почнат да го бараат. Така е работава во оваа држава. :facepalm::mad:

МВР нема надлежност за да реагира во врска со поставени знамиња, но има надлежност да реагира доколку некој се обидел да загрози некого или нешто. Во овој случај полицаецот (го изгребал со нож).

Секаде каде што ќе се постави знаме на малцинска заедница на територија на РМ, морална обврска е да се постави и Македонско знаме, кое ќе биде три пати поголемо од знамето на малцинската заедница!

Дали тоа што го прави ДУИ не е прекршување на законот?!?
И ако е зошто МВР сеуште молчи?!
Јанкуловска се правда дека никој нема пријавено досега! Па дај ќе убиеме некој и ако не не пријави никој МВР нема право да не апси??

Е имам една порака до овој шо го тргнал знамето, дојди овде кога излегуваш од Валандово и вртиш десно накај дојран од левата страна има една конфекција и издигнато грчко знаме, секое утро ми го расипува кејфот дојди откачи го ќе ти бидам благодарен. :vozbud:

џабе се крева прашини со медиуми и со други глупости. старите викат кучето шо лае не каса. треба еднаш ќутенката да се излези и да се реши се.

Никој не излегува. Џабе е.

Е имам една порака до овој шо го тргнал знамето, дојди овде кога излегуваш од Валандово и вртиш десно накај дојран од левата страна има една конфекција и издигнато грчко знаме, секое утро ми го расипува кејфот дојди откачи го ќе ти бидам благодарен. :vozbud:
а што ти самиот не го откачиш,кога ти смета?треба тој од Тетово или јас од Охрид да дојдеме:facepalm:

1998 - кривична приjава ако поставиш албанско знаме
2012 - кривична приjава ако симнеш албанско знаме
1997 - Јадење ќутек како магаре во полициска станица за поставување албанско знаме. И лежење затвор за кршење на законите на Р.М. Ах спомени Гостивар 1997:love:

ЗАПАЛЕНИ АЛБАНСКИ ЗНАМИЊА НА АВТОПАТОТ ТЕТОВО - ГОСТИВАР

Зарем е можно ?!? Ако ова значи дека македонскиот народ почнува да се буди и почнува да дава мали знаци на отпор јас дома ќе отворам шампања ... BUT TOO GOOD TO BE TRUE !!!
Абе рамковните си запалиле 3 нивни знамиња , за да можат после да се вадат ама и вие палевте наши знамиња:) Македонец ќе ти дава пари да купува Албанско знаме и после ќе го пали:pos:И после ќе може мирно да спие:pos:

Абе рамковните си запалиле 3 нивни знамиња , за да можат после да се вадат ама и вие палевте наши знамиња:) Македонец ќе ти дава пари да купува Албанско знаме и после ќе го пали:pos:И после ќе може мирно да спие:pos:
И мене тоа прво ми падна на памет дека си прават сценарио како повод за нови масакрирања на наши деца, ама ако ја прочита веста до крај се вели дека знамињата биле тргнати од надвозникот и запалени. Истакнати знамиња биле запалени ...

Немам искуство во тоа.
Па не е тоа професија, сигурно човеков не е професионален симнувач на знамиња, сигурно тоа не му стои во CV.:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom