Фан клуб - РК Вардар

Ајдееееееееее :icon_mrgr:
Можеше и подобро, али јас реков се под 6-7 разлика е прифтливо :icon_mrgr:
Ако не се лажам ова е прв пат од Германија да севратиме со пораз под 8-10 гола разлика? Можеби и повеќе со оглед на тоа што од Кил губевме и по 20 разлика во минатото...
Магдебург со далеку далеку посилен состав кога беа во самиот врв на Европа со Кречмар во составот поминуваа многу тешко во Кале. Едно нерешено и еден минимален пораз. Време е за трета среќа и една голема победа :)
Каква еуфорија има, Кале ќе биде премала за да ги собере сите Вардарци.
Али по секоја цена мора да играме во Кале, друга сала јас не признавам!!!
Ееее што бе волку мал пост ? :pos::pos:

Пишете на време кога ќе има карти да се купи.Тоа мора да се гледа. :D

Пишете на време кога ќе има карти да се купи.Тоа мора да се гледа. :D
Чекај бе, нели ние сме биле Српски тим, нели навивачите никаква култура сме немале, што бараш ондак на наш меч кога твоите играат на исти ден? :D
Мислам како можеш таа невидена атмосфера да ја пропуштиш, цел свет зборувал за неверојатните навивачи на Металург :icon_lol:

Чекај бе, нели ние сме биле Српски тим, нели навивачите никаква култура сме немале, што бараш ондак на наш меч кога твоите играат на исти ден? :D
Мислам како можеш таа невидена атмосфера да ја пропуштиш, цел свет зборувал за неверојатните навивачи на Металург :icon_lol:
Прочитав негде дека мечот на Металург ќе бил покасно, за Пиратчиња да виделе од Кале како се навивало :)

Абе Вујо добил црвен на крај :tapp:
Колку што знам пропозициите велат дека следниот меч нема да биде на клупата? :facepalm:
Ќе се крстиме во
images
:icon_mrgr:

Колку што знам пропозициите велат дека следниот меч нема да биде на клупата? :facepalm:
Ќе се крстиме во
images
Доне и Столе се помошници
PETRUSHEVSKI%20Stojan-ass.coach_resize.jpg

Столе има искуство и како прв тренер така да не би требало да имаме проблеми... а Вујо кај нас на трибина :icon_mrgr:

Прес конференција после натпреварот: http://www.md-webtv.de/index.php?id=308
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 09:46 ---
Ќе се крстиме во
images

Коментар на ФБ околу исклучувањето:

Taki BoskoskiЧекајте малце, црвен картон за тренер не значи автоматска суспензија за наредниот натпревар. Колку што јас сфатив, Вујовиќ е казнет прогресивно (жолт па две па црвен), така да по мене пд клупата ќе ја води екипата...

navidum dobar rezultat no i zaeban e , psiholoski tovar imame da nadoknadime 3 razlika a Germancive tuka se najaki , a nie ako prvite 20minuti ne vodime so 2-3 ralzika ke ne fati nervoza , i moze mn lesno germancive da ne zgazat. Od druga strana dobar mec sme izigrale mada sudiive pocnale nivnoto show. Stom eden nas clen go ostranile vo prvo poluvreme radi sudiite se e jasno, na 7-7 rezultat imaa oni 4 penala a na nas dve isklucuvanja za 15min igra cudno malce , ali ajde sto ne sme pretrpile pa i ova. Vo Kale ako salaata sobiar 2000, treba da ima 4000 eden preku drug , da se vrsi golem pritisok, nema potreba konstantno navivanje, oni koa bi bile vo napad treba cela sala da sviri , da gi probie site zvucni barieri, da im se nabie strav u koski uste pred pocetok na utakmica uste na zagrevanje pola saat pred pocetok da bide puna tribina i da se vrsi pritisok, toa e klucot na uspehot. Inace ovie se psihicki mn jaki bez pritisok tnka ke bide rabotava

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom