Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
да не троламе многу ама не е премногу ако гледаш така ај види во ВИП колку е да го купиш нов? Ок си заинтересиран пиши ми јас тука сум ;)

Не троламе ама не споредувам со вип туку со други половњачи што се 40-50% поефтини ... невр мајнд скапо е

Не троламе ама не споредувам со вип туку со други половњачи што се 40-50% поефтини ... невр мајнд скапо е

е ај ти кажи ми цена? Тој на пример е 20-25 илјади еве цената ? И сеа колку половно? ти велиш 50 % , znaci 10-12,50 ден?

Се согласувам со тебе.
Curve 8520 користен 1 година за 10 000ден е премногу, по 8000 мн помалку користени се продаваат, може да се начека и нов.

Сум имал и за 4500-5000 ден половен 8520-ка па и 6000 ден за 8900 болд

Сум имал и за 4500-5000 ден половен 8520-ка па и 6000 ден за 8900 болд
Торте џабе се објаснуваш со некои луѓе:) Едноставно не разбираат. Ќе види дека никогаш нема да го продаде, само касно ќе му е кога ќе се опамети.

imam i-phone 3Gs poklon od svedska kade mozam da go deaktiviram i kolku ke kosta za sk pravam muabet pozdrav

да не троламе многу ама не е премногу ако гледаш така ај види во ВИП колку е да го купиш нов? Ок си заинтересиран пиши ми јас тука сум ;)

Како тоа 25.000? Пред 3 години кога излезе моделов не беше толку.
Телефонов на ново во VIP само телефон е 16.000 денари и тоа е намерно набиена цена за луѓето што ќе го земат на договор да мислат дека многу се во ќар затоа што им излегол беспари со претплата од 10тина евра месечно и да им излезе математиката на крај демек со една ипол година претплата како на рати да го исплаќаат телефонот.
Реалната вредност на овој телефон на старо е 3500 до 5000 максимум, па дури и за таа цена треба неколку пати да се размисли дали толку пари вреди за чкартна кинеска пластика која свети како лампион ноќно време.
п.с. Упс... дали тоа во ти-мобајл телефонов е 10 денари поевтин од твојата понуда во ПриПејд со 10евра разговор на НОВО???
8520.jpg

Fail! :) извинете на испадов, но мора малце реални да бидеме кога сакаме да си ги продадеме телефоните... од мене имаш понуда, 3000 денари.

Колку можам да го продадам најшупачкиот телефон на свет LG GW620?

iPhone 3G 4Gb внатрешна меморија ..

1 сим
Wi-Fi
Java
Bluetooth
QQ
Safari
Google

+ пунач, усб, кожена футрола, силиконска ( од позади ), пенкалце,слушалки, и кутија

функционалноста на тач-скринот - мејд бај ми! :)

Ако продава некој I phone 3 gs со скршен екран нека каже ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom