Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
moze da mi kazete dali e dobitno? ( p.s u zivo igrav)
Sporting Clube de Goa-Pailan Arrows 1
Jurikova, Lenka-Voracova, Renata 1
Al-Baqaa-AL Sareeh 1
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 16:03 ---
moze da mi kazete dali e dobitno? ( p.s u zivo igrav)
Sporting Clube de Goa-Pailan Arrows 1
Jurikova, Lenka-Voracova, Renata 1
Al-Baqaa-AL Sareeh 1

Maastricht-G.A. Eagles 3+
Veendam-Excelsior 3+
Queen's Park-Stirling 3+
коеф 3.2​

TheGambler Ајде чекам, само не ќе беше лошо порано да ги кажеш оти можи да не бидам во можност утре и в недела да уплаќам, да уплатев со време..а тоа шо викаш поарно ГГ3+ кога веќе е ГГ, остај :D колку пати на своја кожа сум се изгорел така...да не се лакомиме...поарно 3 утакмции ГГ отколку 2 ГГ3+.

Отворам сабаље мејлот и гледам порака од онај Едмонд најдобриот типсер во светот..секој втор петок бесплатни типови давал и човекот ги иступува следните:

Ајнховен-4+
Кретел-2
Легија-1
Атлтах-1
Ливорно-2

ајде да видиме колку е успешен
Ќе го пуштам ова, па ќе видиме што ќе испадне.

Денес мислам дека Оберхаузен 1 2.30 е поклон. Е сега да видиме дали навистина сум во право :D

Отворам сабаље мејлот и гледам порака од онај Едмонд најдобриот типсер во светот..секој втор петок бесплатни типови давал и човекот ги иступува следните:

Ајнховен-4+
Кретел-2
Легија-1
Атлтах-1
Ливорно-2

ајде да видиме колку е успешен

едни познаници купија пред две три недели преку СМС.....повеќето беа промашени типови :facepalm:

нема лесна пара деца,треба мотика в рака да заигра.....

Локомотива-Славен-1 2.25
Гостите одат десеткувани во Загреб, 8 играчи нема да им играат. Јас ја пуштив на обично ливче бидејќи хрвативе се лудаци, ептен местат.
И онака си ја пуштив Америка-Ипатинга 2-1, гостите немаат земено плата 4 месеци, а домаќиниве ќе играат со неколку играчи од резервите така да тука може да падне некоја местенка. Нека седи, чисто колку да се проба. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom