Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ДА СТЕ ЈА ИЗВЕЖБАЛЕ ПЕСНАВА, НЕМОЈ ДА СТЕ МЕ СРАМЕЛЕ ТАМУ ПРЕД ТОЛКУ НАРОД
Само некој ако ми фалширал,маф му е работа.

И јас како и другарчето....ќе пие цела кафана по едно кафе од мене :)))
Џабе кафе честење, кога нема Старбакс никаде да си се напијаш како човек.

Леле, да знаев дека ти ќе доаѓаш, ќе се организирав некако да дојдам.

:(
Заеби, не идам ќе им пуштам по една пијачка преку федекс , ама јас не идам таму.
Со деца не се седи во кафана.

Ја треба вечер од сабота за недела да вијам сарми по дома(озбилен сум) ама чим глеам дека добро познатиов доаѓа, ќе ги вијам преку ден и ќе пробам да бидам присутен. Ако нешо ме глеате инстинктивно као ролам, да не помислите дека сум рековалесцент од Мара. Пошо више ме направија на едно место.

Ја треба вечер од сабота за недела да вијам сарми по дома(озбилен сум) ама чим глеам дека добро познатиов доаѓа, ќе ги вијам преку ден и ќе пробам да бидам присутен. Ако нешо ме глеате инстинктивно као ролам, да не помислите дека сум рековалесцент од Мара. Пошо више ме направија на едно место.
Виткај сармите друже, добро познатиот не доаѓа.
Али можеш да викнеш на слава ( мислам дека спремаш за Јовица :icon_lol: ) да ги пробаме сармите. :)

Плавоока за колку души резервираше и од колку саат? :pipi:
Ја се себе пријавувам :D
Acid ?

оти јас за малко да се кандисаах да дојдам, да го запознаам лордот на евтинио алкохол, ама прво викаш ќе дојдам, после не идам... педерски финти.
Не се педерски финти,слободно дојди ако ти е за идење. Ама со деца не со оди ни во продавница а камо ли во кафана.
Е ако имаат посебни маси кај што ќе седат децата посебно тогаш ок.:pos:
Лоши искуства од одење во кафана со дечишта,а и не личе бе друже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom