Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не оти че оди некој ама ај
Седи бе. Има млади деца што сакаат да ја залапаат својата симпатија на сред љубовен филм.![]()
ВерувамАбе добра работа е ама немаме навика... ај па можи че успеј се надевам
![]()
Почна политичката кампања, кино до избори, автобуска до избори, влезната авенија до избори, ма упм до избори !!!
Бев 1-2 оделение кога мислам дека работеше кино работнички, после стана магацин, па бинго па еве ВИП е 10 години може...
Во Цепенков големата сала не е за кино, а кај ќе е адаптиранава не знам точно зошто ако е големата тогаш стварно ќе треба голема инвестиција зошто кино не е училишни смотри...
Ете според кажувањата едно од најмодерните кина во државава ќе биди, така да очекувам да даваат нови, инаку промашена инвестиција им е.дур да чекате блу реј или двд рип на торент кој најверојатно излегува за 2-3 месеци, ќе си појдите во кино со друштво уште првата недела од премиерата и ќе си го гледате(се надевам нема да не заебат и да ни пуштаат некој филмови од пред 5 години
Малку, верувајнеможам да сфатам како е промашена инвестиција ??
ако евентуалнодаваат некој филмови од лани и ли пред неколку години што веќе ги има на двд или блу реј ај разбирам дека е проашена пошто ќе си ги гледам за без пари дома или со пријатели на раат, ама ако се во тек со светските премиери или барем 1 месец покасно тогаш сметам дека не само прилепчани туку и битолчани, кавадарчани кичевчани и од други населени места ќе доаѓаат да го гледаат филмот.
колку од нас сме биле во скопје да гледаме премиера на некој филм, не ни се чекало и сме фатиле возот и сме заминале ск да го гледаме некој филм, јас бев за бетмен, ќе одам и за хобитот. едноставно неможам да чекам блу реј по 4-5 месеци. а ги има вакви еден куп
неможам да сфатам како е промашена инвестиција ??
ако евентуалнодаваат некој филмови од лани и ли пред неколку години што веќе ги има на двд или блу реј ај разбирам дека е проашена пошто ќе си ги гледам за без пари дома или со пријатели на раат, ама ако се во тек со светските премиери или барем 1 месец покасно тогаш сметам дека не само прилепчани туку и битолчани, кавадарчани кичевчани и од други населени места ќе доаѓаат да го гледаат филмот.
колку од нас сме биле во скопје да гледаме премиера на некој филм, не ни се чекало и сме фатиле возот и сме заминале ск да го гледаме некој филм, јас бев за бетмен, ќе одам и за хобитот. едноставно неможам да чекам блу реј по 4-5 месеци. а ги има вакви еден куп
Цените некако ко да не се прикладни за Прилеп, ако ги прилагодат - супер.Cineplexx да не напраат и во Прилеп , гледам така во Србија Cineplexx го има и во некој градови