Прилеп ќе добие модерна кино сала

• Креатор на темата Креатор на темата BrunoFresh
  • Време на започнување Време на започнување
Не оти че оди некој ама ај

Седи бе. Има млади деца што сакаат да ја залапаат својата симпатија на сред љубовен филм. :icon_lol:

Верувам :) Абе добра работа е ама немаме навика... ај па можи че успеј се надевам (y)

Верувам :) Абе добра работа е ама немаме навика... ај па можи че успеј се надевам (y)

Сега ова е "модерно" кино,полека.
Луѓево че си помислат дека че даваат крофни на влез. :icon_lol:

Сериозно,дури бев помал ај не носеа на историски филмови и тоа секоја година скоро истиот,ама сега че биди подруго.

Ќе биде интересно,ќе се створи навика за гледање филмови во кино.....ама ме интересира дали во кино можеш да се задлабочиш доволно во некој психолошки трилер или сл.....бидејќи до сега само на блокбастери сум одел,каде што ни најмалку не е битна содржината колку ефектите.

Почна политичката кампања, кино до избори, автобуска до избори, влезната авенија до избори, ма упм до избори !!!
Бев 1-2 оделение кога мислам дека работеше кино работнички, после стана магацин, па бинго па еве ВИП е 10 години може...
Во Цепенков големата сала не е за кино, а кај ќе е адаптиранава не знам точно зошто ако е големата тогаш стварно ќе треба голема инвестиција зошто кино не е училишни смотри...

Mоже треба да почнеме да организираме избори на секои 2 години, па да ги разработиме малку :)

Убаво, 21 век сме, жалосно и срамно е да се нема солидно кино во секој поголем град во Македонија. Струмица на времето имаше 2 кина но и двете ги затворија, неможеш да отидеш со женска еден филм да изгледаш како што треба. Потребно ни е кино и тоа многу...

дур да чекате блу реј или двд рип на торент кој најверојатно излегува за 2-3 месеци, ќе си појдите во кино со друштво уште првата недела од премиерата и ќе си го гледате(се надевам нема да не заебат и да ни пуштаат некој филмови од пред 5 години

дур да чекате блу реј или двд рип на торент кој најверојатно излегува за 2-3 месеци, ќе си појдите во кино со друштво уште првата недела од премиерата и ќе си го гледате(се надевам нема да не заебат и да ни пуштаат некој филмови од пред 5 години
Ете според кажувањата едно од најмодерните кина во државава ќе биди, така да очекувам да даваат нови, инаку промашена инвестиција им е.

Доста е да најават оти 3D ќе пуштаат, колку да се лажат децава шо не пошле до Скопје да видат шо е то... :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
неможам да сфатам како е промашена инвестиција ??
ако евентуалнодаваат некој филмови од лани и ли пред неколку години што веќе ги има на двд или блу реј ај разбирам дека е проашена пошто ќе си ги гледам за без пари дома или со пријатели на раат, ама ако се во тек со светските премиери или барем 1 месец покасно тогаш сметам дека не само прилепчани туку и битолчани, кавадарчани кичевчани и од други населени места ќе доаѓаат да го гледаат филмот.
колку од нас сме биле во скопје да гледаме премиера на некој филм, не ни се чекало и сме фатиле возот и сме заминале ск да го гледаме некој филм, јас бев за бетмен, ќе одам и за хобитот. едноставно неможам да чекам блу реј по 4-5 месеци. а ги има вакви еден куп

ако евентуалнодаваат некој филмови од лани и ли пред неколку години што веќе ги има на двд или блу реј ај разбирам дека е проашена пошто ќе си ги гледам за без пари дома или со пријатели на раат, ама ако се во тек со светските премиери или барем 1 месец покасно тогаш сметам дека не само прилепчани туку и битолчани, кавадарчани кичевчани и од други населени места ќе доаѓаат да го гледаат филмот.
колку од нас сме биле во скопје да гледаме премиера на некој филм, не ни се чекало и сме фатиле возот и сме заминале ск да го гледаме некој филм, јас бев за бетмен, ќе одам и за хобитот. едноставно неможам да чекам блу реј по 4-5 месеци. а ги има вакви еден куп
Малку, верувај :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

И да даваат постари филмови,пак е интересно.Јас мислам друго е дома да гледаш,друго е да излезеш до чаршија да гледаш со другари и другарки :P. Јас единствено сум бил на кино кога не носеа до 4то одделение за историски филмови. Јас едвај чекам вакво нешто да се случи во Прилеп. :vozbud:

Cineplexx да не напраат и во Прилеп , гледам така во Србија Cineplexx го има и во некој градови

Cineplexx да не напраат и во Прилеп , гледам така во Србија Cineplexx го има и во некој градови
Цените некако ко да не се прикладни за Прилеп, ако ги прилагодат - супер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom