M
Mario Gómez
Гостин
Еве Дебар.Значи уште 6 дена имаме, ќе има уште знамиња.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве Дебар.Значи уште 6 дена имаме, ќе има уште знамиња.![]()
ДА МЕ ИЗВИНИШ ДЕЧКО, МАЖИТЕ СЕ ТИЕ ШТО ОДАТ ВО ПРВИТЕ РЕДОВИ, ДА СЕ БОРАТ ЗА СВОЈАТА ТАТКОВИНА (реченица од која се плашат пиздите)!
И прекини со тоа Словенија, ништо не значи....кој си ти да ми кажуваш дали да кажам нешто за Македонија или не....Јас сум Македонка!
Место со мене да се раправаш фати нешто покорисно, со вакви разлагања и напаѓања, смешен си.....
Еве Дебар.
![]()
ГАЛЕРИЈА Разгледница од Бит-пазар
Сподели со твоите пријатели!
- Објавено: пред 1 час
- Прочитано: 3172
- Печати
Прославата на албанската независност е добар бизнис и за пазарџиите на скопски Бит-Пазар. Денеска на тезгите наголемо се продава сешто во боите на албанското знаме. Маички, балони, мали знаменца, пенкала, шалови, беџови, привезоци, па и фудбалски топки на кои е насликано знамето на Република Албанија.
Скопската општина Чаир е обоена во црвено-црно, а на бандерите градоначалникот Изет Меџити, покрај албанското не го изоставил и државното знаме.
Фото: Плусинфо
Линк до цела галерија
http://www.plusinfo.mk/vest/67596/GALERIJA-Razglednica-od-Bit-pazar-
кажи искрено зошто Мајка Тереза ја викате скопјанка???
Викате најпознатата скопјанка, а не викате најпознатата албанка?
кој е лицемерен??????
Не мора да се расправаш, само да објасниш кој е бенефитот што он бил бивш волк? Ќе ги убива оние што се понашаат анти-македонски? Ќе ги протера албанците? Ќе им влее страв да не им текне нешто лошо да направат? Баш ме интересира... Мислам дека ниедна опција од горенаведените, туку ќе биде уште една македонска политичка мифка.
Некој кога ќе направи нешто, тогаш прифаќам палкање колку е некој добар. А вакви палкања у најава... у 3то одделение.
На секоја бандера има закачено знамиња од Мавровка до Бутел, а веројатно и понатамуГАЛЕРИЈА Разгледница од Бит-пазар
Сподели со твоите пријатели!
- Објавено: пред 1 час
- Прочитано: 3172
- Печати
Прославата на албанската независност е добар бизнис и за пазарџиите на скопски Бит-Пазар. Денеска на тезгите наголемо се продава сешто во боите на албанското знаме. Маички, балони, мали знаменца, пенкала, шалови, беџови, привезоци, па и фудбалски топки на кои е насликано знамето на Република Албанија.
Скопската општина Чаир е обоена во црвено-црно, а на бандерите градоначалникот Изет Меџити, покрај албанското не го изоставил и државното знаме.
Фото: Плусинфо
Линк до цела галерија
http://www.plusinfo.mk/vest/67596/GALERIJA-Razglednica-od-Bit-pazar-
Комплекси се ова со знамињава,што се поголеми толку егото им расте ,комплекс на мала вредност,сакаат да привлечат внимание ,треба да ги игнорираме ,е тогаш ќе плачат како никој не им обрнува внимание ,а ставиле џиновски знамиња?
Значи ,само игнорирање ,ниакво внимание,но не ,нашиве медиуми од нивните знамиња прават спектакли и совршено ги хранат нивните души.
Абе кажи нешто за официјалната страна на фејсбук за прославава какви коментари давате и исмејувања к*рот ми го пукна со овие добро честит нека ви е празников ај сега кажи за страната.Изгреда немало поголема зграда во Дебар за оваа знаме , 1250м2 беше.
Дебар најактивен овие денови , иначе вака многу заборавен град е.
![]()
И Струга
http://a1on.mk/wordpress/archives/64199
![]()