Мене првпат кога ми се дигна пенисовидниот орган, кактусот у соба ми се расцвета, јас се расплакав дека незнаев шо ми се дешава, надежниот Ристо Самарџиев победи на Макфест, ТАТ банкротираше, се основаа Фолтин, Силекс станаа шампиони,Македонија беше на 75-то место по резерви на злато, Гари Каспаров беше сјебан од компјутерот низаеден, одлетаа принцез Дијана, мајка Тереза, Хачинс
, Летечката Ружица го извозе своето последно рели,( Ружица Нешковиќ беше најбрзата жена во стара Југославија ја нарекуваа ,,летечка Ружица,, или ,, Летечка Новосаѓанка,, и завидуваа и мажите и жените, и нуделе пари и автомобили да ги пушти да победат, и подметнувале, ја сопнувале, и ставале рицинус во кафето – но Ружица продолжила да победува од инает), Амди Бајрам беше сеуште јупи,во Македонија се појавуваат екстази таблетите, Шеќеринка беше најомразена асистентка на Електро, Хавиер Сола(ј)на долета у Македонија покажувајќи им на браќата Македончиња што е секси браде, Стојан Андов и Петар Гошев за прв пат јавно сексуално општеа, Око Сакато отиде у Кина, Ребека ја пееше Мачо, Еди Марфи ебеше за добротворни цели...
Од тогаш нема ден да помине, а пенисовидниот орган да се дигне без причина. А се дигне, а загине некој низ светов.
Така да девојки на форумов, дајте малку респект за пенисовидниот орган.
И читајќи Ве вака девојки, ми изгледате како да зборите напамет, затоа еве ви малку едукација, да не лутате:
" Пенисот е машки полов орган чија функција е спроведување на спермата и урината и нивна ејакулација, односно екскреција надвор од организмот.
Тој е сместен над тестисите, а под карличната симфиза. Кај малите деца пенисот не е развиен и со тек на време се зголемува, а потполно се оформува во текот на пубертотот. Просечната големина на машкиот полов орган, кај возрасен маж, во мирување е од 6 до 10 см, но максималната растегливост е различна и индивидуална кај секој маж. Така на пример, за белата раса, просечната големина на пенисот во ерекција изнесува од 9 до 19 см, односно просечната растегливост е 14, 5 см, промер 4см, а опсегот на коренот на пенисот 12 см.
Пенисот се состои од два дела: тело (corpus penis) и глава на пенисот (glans penis)."
Која комплексност, а ви се трудите све да сведете на сантими? Абе ајде...!