P
PewDiePie
Гостин
Алегри и Галијани што гушкање удрија.
Келавиот долу се симнал,не можеше да го издржи притисокот.
Келавиот долу се симнал,не можеше да го издржи притисокот.
Секако е тешко нас против Јуве, без него уште бетер...Иначе фацата на Мексес кој се повреди не ми се свиѓаше ич, тешко нас против Јуве без него...
Не зезај што дека ПСЖ ги имаат Ибра Лавеци кога Шахтјор и Дортмунд што вика марли се многу поопасни, види какви утакмици пружаат има маста да ни ја извадат тие ако ни се паднат! Ама ај може ќе имамо среќа ќе ни се падне Шалке/Валенсија/Порто... зависи како ќе завршат последните утакмициНе фала,Шалке,Порто,Шахтјор,Дортмунд звучат мн. подобро.
Инаку реално Ибра,Силва,Лавеци.....ќе си играат со нас,не ние со нив.
Истото важи и за АнтониниСвесен ли е Абате дека клупата го чека кога ќе се врати од повреда ?
тој не го ни спомињам, забораив дека постои тој кошмар. Има овој Констант уште да учи, не може да се каже дека е Кафу, треба да поднаучи малку за позиционирање и слично, ама човеков без една нога подобро игра од Антонини.Истото важи и за Антонини
Од кај виде? Иначе и јас заприметив кога стартуваја на него, се наоѓаше некаде на средина од теренот но блику до аут линијата и кога падна одма се фати за мусколот.. Ако стварно е пак сјебан нек си ја ебат мајката, добро ќе бидит 10м ако извлечиме од него и се спасиме.Пато ви се повредил ... Греота е овој веќе
Таа ситуација ја дадоа . Глеав на Скај ИталијаОд кај виде? Иначе и јас заприметив кога стартуваја на него, се наоѓаше некаде на средина од теренот но блику до аут линијата и кога падна одма се фати за мусколот.. Ако стварно е пак сјебан нек си ја ебат мајката, добро ќе бидит 10м ако извлечиме од него и се спасиме.
Се надевам дека е шпекулација, ако не е фит за викендов, нема што да се прави, детето нема среќа, нека ојт во Бразил нека играт... Или нека се проба во некој друг тим во Европа, можеби едноставно Милан му е малер.Таа ситуација ја дадоа . Глеав на Скај Италија