аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.523
ај земи во туба од 5 литра стави 7 литра... максимално ти е дозволено на плочата 4 гига рам како ке стаиш повеќе? можда ке работи ама повеќе од 4 нема да чита
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаахахахаа.. Вчера рендерирав видео во 1920x1080, 29 секунди со blur и разни други ефекти и за околу 1 час се изрендерира
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 12:08 ---
Знам да клокам, него сакам рамот да го зголемам...
Браво, седи петкасо ова сакаш да кажеш дека ти е јака конфигурацијата? дека ти се погодиле деловите? -дали ти користиш (пример) core 2 duo e8400 дали некој друг перформансите ќе бидат исти.
29 секунди видео за 1 час? Ова за брзо го сметаш? а блурот па еден захтевен ефект што е.
и за крај ме интересира што ќе кажеш за мојот (1055t) 6 јадрен процесор со 9mb cache оверклокнат на 3.8 ghz? или пак за оние кои имаат и7мици клокнати на 4.8 па и 5 GHz?
Муабетов ти е
Имам фичо сакам 250 км/ч да оди
ај кажи ми комплетна конфигурација, мислам на комплет куќиште до 200 евра може и малку повеќе али не повеќе од 300Za 200 evra se pravi solidna, sto vo sproedba so negovata e vrv.
ај кажи ми комплетна конфигурација, мислам на комплет куќиште до 200 евра може и малку повеќе али не повеќе од 300
Ќе купувам, инаку за што би можел да го користам ? Со 200 или 300 евра, кажи делови, сооднос Cpu=GpuОнака те интерсира, или ќе го купуваш? намена?
И тоа и тоа, еве пример да не играм, ќе рендерирам After Effects, има некоја разлика ?Ќе играш ли игри? ќе работиш ли на него?
еве ти се разбираш така повеќе... Има ли врска која е верзијата на After Effects за рендерот? На пример CS3 побрзо ли рендерира на послаб компјутер од CS4?И тоа и тоа, еве пример да не играм, ќе рендерирам After Effects, има некоја разлика ?
еве ти се разбираш така повеќе... Има ли врска која е верзијата на After Effects за рендерот? На пример CS3 побрзо ли рендерира на послаб компјутер од CS4?