Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.383
Арно бе Стеф, консолидирај се малку....гледаш, им даваш убав алиби да не исмејуваат тука кога си хаотичен;)
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 15:05 ---

Те молам во оценувањето на останатите Шкорпии да не поаѓаш од себе;)
Јас уживам хаос и да го правам ред.Едноставно тоа сум јас.Ми е интересно да мењам мислења на луѓето за животот,и понекогаш да им се наметнам со моите мислења.

Јас уживам хаос и да го правам ред.Едноставно тоа сум јас.Ми е интересно да мењам мислења на луѓето за животот,и понекогаш да им се наметнам со моите мислења.

Бооо Стеф кој раздељак го држиш, алал да ти е :X3:

Па и треба да бегаш Владе. :sneaky:
Ако си девица ( во хороскоп секако), тогаш сега ми е се појасно.
Види мајката ни на интернет не се трпиме не пак во живо да се најдеме;)

Машала, како сте ја живнале темава денес.
Шкорпии, девици и близнаци, машла машала, тримба муабет.
:icon_lol:

Вагите се нај нај, немој да изоставиш такво нешто :pipi:

I j
И најдобар хороскопски знак, карактеристиките би ги избрал и повторно да ми дадат можност повторно да ги бирам :) Само многу зафркнато е кога двајца јарци ќе дојдат во конфликтна ситуација, трпеливи се се тоа ама кога нешто ќе пукне и тоа е крај дефинитивно нема враќање.. тешко скоро никогаш не опростуваат а како што се независни и горди тешко дека ќе се покорат и да попуштат во некаква ситуација.

Одлучноста ни е најголем плус, ако нешто одлучам дека сакам ќе го добијам/остварам па што сака нека биде..
А обично се во животот ни оди по ред, полека но сепак сигурно.
I jas sum ista takva, na moja najdobra drugarka ne i prostiv i veke gotovo e prijatelstvoto, no i toa sto go sakam go dobivam bez razlika sto e :pipi:

Која е таа водолија бе владе, која тебе те мачи толку ? Дај кажи со време да смениме нешто :)
Јас бе кој, а дека ме мачи ме мачи, ама од оваа кожа не се бега па тоа ти е:)

Јас бе кој, а дека ме мачи ме мачи, ама од оваа кожа не се бега па тоа ти е:)

Ај бе владе па ти, си реков некоја водолија те има зашеметено, а ти, ти си душичка бе оти да си бегаш од кожата :pipi:

Едни од најдобрите другари, значи вага стои позади тебе 24 часа на ден. Во 4 ноќта да и се јавиш излага и иде кај треба, без да праша ни еден збор. За разлика од овните кои ме опкружуваат, нив неможеш да им се јавиш, бидејќи нема ни да ти кренат на телефон:D

Не е вистина :oops: Какви овни си имала ти околу тебе? :cautious: Се што пиша погоре за другарките ваги, се пронајдов на пример :)
Во склоп на муабетот за Вагите, јас ден денес си се чудам, како имам толку карактеристики на Вага, а ни во подзнак не сум, ни во месечина не сум, сега не се сеќавам дали во некоја планета сум :) Може има логика она што ми го кажа еден дечко дека секоја личност тежнее кон некој хороскопски знак, различен од својот :)
А Вагите убави се, убави црти имаат, се грижат за изгледот и обрнуваат посебно внимание околу тоа (особено жените), средени се увек, срцки се воглавно, добри личности... и јас многу ги сакам :) Ама тоа дека се најлуди во зодијак не би рекла :) Има полуди знаци :)

Не е вистина :oops: Какви овни си имала ти околу тебе? :cautious: Се што пиша погоре за другарките ваги, се пронајдов на пример :)
Во склоп на муабетот за Вагите, јас ден денес си се чудам, како имам толку карактеристики на Вага, а ни во подзнак не сум, ни во месечина не сум, сега не се сеќавам дали во некоја планета сум :) Може има логика она што ми го кажа еден дечко дека секоја личност тежнее кон некој хороскопски знак, различен од својот :)
А Вагите убави се, убави црти имаат, се грижат за изгледот и обрнуваат посебно внимание околу тоа (особено жените), средени се увек, срцки се воглавно, добри личности... и јас многу ги сакам :) Ама тоа дека се најлуди во зодијак не би рекла :) Има полуди знаци :)

Во секое правило си има исклучоци, еве ти си ми исклучок од овците :D Иако ме потсетуваш на вага и мене.
А кои се полуди знаци на пример?
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 20:38 ---
Ти што раса си? :D
Мачорка нека објасни како претставник на девиците зошто се толку тешки луѓе :)

Во секое правило си има исклучоци, еве ти си ми исклучок од овците :D Иако ме потсетуваш на вага и мене.
А кои се полуди знаци на пример?

:love:
Иначе токму воздушните знаци- Водолиите и Близнаците, иако и Вагите влегуваат во воздушниве, сепак кај нив е тука балансот што ги држи во нормала :) Не се губат толку :)
Следни се огнените знаци- Стрелецот, Овенот, Лавот, меѓу нив Стрелецот некако највеќе ми забегува и ме потсетува на воздух :)
Секако, да не генерализираме, од личност до личност знае да е различно, но од мое искуство вака се покажало :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom