Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.383
Шо да кажувам, страв ми е да не ме растепаш :icon_lol:
Па не ми делуваш на напорен и досаден, баш си пријатен:)
сеа ова да се извадам
Velvet She; се моли да иде на работа и да не дава поддршка на спортивниот табор:P

Вагите ми се поубави и од биковите...не сум сретнала грда или глупава вага. :) Да не заборавам дека и Рембо,еден од моите омилени поети е вага.:love:

Рембо, Ниче, Љермонтов, Кроули...

;)

Јас заглавив на темава, читајќи ги поновите коментари (дали еднаш сум бил на темава за сиве години на форумов ) , арно ама денес се изненадив од себе:eek: :pos: моја лична претпоставка беше дека леандра е скорпија- кооога овде читам дека таа навистина е тоа
сум погодувал од прва :pos:

Ставрогин, кажи му бе, они на нас, има ли жив некој што не се свртел по Вага... се од лични полични сме си :pipi::love:

Така е, Луси. Нема некој од спротивниот пол да види вага, а да не ја прекрши шестата, односно седмата заповед. :sneaky:

Вагата е единствен хороскопски знак што не е живо суштество.
Животниот сопатник ми е шкорпија- не си одговараме, ама се сакаме :P

Близнаци маж- Never more! Имам пробано еднаш, одамна, и уште се каам! :cautious:

пс: и јас сум вага!

Plavooka, каде заглави, ја се тресам со нетрпение за да добијам образложение... ајде плис ду ми ду ми :icon_lol:

... а од Девица дувам и бегам.
Па па па па па, ни се тера ни се води. На господ бељата:D
Па и треба да бегаш Владе. :sneaky:

Не е за зборување, ќе треба по едно секирче да си носиме со нас, да се одбраниме од насртливите, колку сме убави...

:)

А тек колку сте скромни...:) (веќе знам што ќе одговориш на ова, нешто во стилот дека скромноста не е доблест, гарант).

Иначе, имам една вест за тебе, и shutrak е вага, ѕирни у анкетата горе. :vozbud:
Тоа објаснува зошто едно време беше толку приврзан за тебе.

А тек колку сте скромни...:) (веќе знам што ќе одговориш на ова, нешто во стилот дека скромноста не е доблест, гарант).

Иначе, имам една вест за тебе, и шутракот е вага, ѕирни у анкетата горе. :vozbud:
Тоа објаснува зошто едно време беше толку приврзан за тебе.

Скромноста е доблест на оние кои немаат други доблести..

:pipi:

За Шутракот, тој е исклучокот кој го потврдува правилото.

:D

Па и треба да бегаш Владе. :sneaky:
Девица владее

http://www.forbes.com/2006/03/28/billionaires-horoscope-astrology-cz_lk_0328billyhoroscopes.html

И момаков е девица

Warren-Buffett-9230729-1-402.jpg

Warren Buffet најдобриот инвеститор на сите времиња и до пред некоја година (после долги години) најбогатиот човек на светот..

Еве на пр. мене се ми е точно за јарец ми го опишува карактерот ненормално :pipi:

И најдобар хороскопски знак, карактеристиките би ги избрал и повторно да ми дадат можност повторно да ги бирам :) Само многу зафркнато е кога двајца јарци ќе дојдат во конфликтна ситуација, трпеливи се се тоа ама кога нешто ќе пукне и тоа е крај дефинитивно нема враќање.. тешко скоро никогаш не опростуваат а како што се независни и горди тешко дека ќе се покорат и да попуштат во некаква ситуација.

Одлучноста ни е најголем плус, ако нешто одлучам дека сакам ќе го добијам/остварам па што сака нека биде..
А обично се во животот ни оди по ред, полека но сепак сигурно.

Девица владее

http://www.forbes.com/2006/03/28/billionaires-horoscope-astrology-cz_lk_0328billyhoroscopes.html

И момаков е девица

Warren Buffet најдобриот инвеститор на сите времиња и до пред некоја година (после долги години) најбогатиот човек на светот..

Сега ова водолииве, вагиве и близнациве ќе ни извадат муабет дека сме скржави и материјалисти.
Од завист, пошо се параспури невидени. :D
Али гајле ти е, они нека си се фалат, а ние ќе си праиме пари (ја еве баш сеа тргувам на берзата).:D

А ти Мартин` зашо си гласал дека си скорпија на анкетава? :sneaky: (сега гарант некој ќе ме обвини дека сум цепидлака :P)

А ти Мартин` зашо си гласал дека си скорпија на анкетава? :sneaky: (сега гарант некој ќе ме обвини дека сум цепидлака :P)

Одамна имам приметено грешка најверојатно, или дада некогаш читала на форумов од кај мене па гласала она е скорпија :) јас сум јарец лиценциран и тоа :icon_lol: дедо јарец, татко јарец и јас сум минимум трета генерација јарец (за прадедото незнам).

Така е, Луси. Нема некој од спротивниот пол да види вага, а да не ја прекрши шестата, односно седмата заповед. :sneaky:

Вагата е единствен хороскопски знак што не е живо суштество.
Животниот сопатник ми е шкорпија- не си одговараме, ама се сакаме :P

Близнаци маж- Never more! Имам пробано еднаш, одамна, и уште се каам! :cautious:

пс: и јас сум вага!

И погледнете ни ги ставовите, понашањето овде и надвор од форумот. Скорпијата и вагата се поклопуваат. Јас морам да признаам ние сме луди, можеме да направиме се што ќе наумиме, но имаме граници за се. Границата е наша, ние си ја поставуваме. Али вагата ја мине секоја граница во лудории, јас навистина ви се восхитувам на храброста. Чим јас капа ви спуштам, нема полуд знак :)
Едни од најдобрите другари, значи вага стои позади тебе 24 часа на ден. Во 4 ноќта да и се јавиш излага и иде кај треба, без да праша ни еден збор. За разлика од овните кои ме опкружуваат, нив неможеш да им се јавиш, бидејќи нема ни да ти кренат на телефон:D
За врска бидејќи потрошив долги години со вага можам само да кажам дека се одлични партнери, неможе да ти е досадно со нив бидејќи сме слични. Само имаат една маана, секоја иницијатива ја чекаат од партнерот како да се улежуваат и никакви промени не прават кај себе. А во врска мора флексибилност нели :) И за крај оти многу ве изнафалив да кажам: Ваги најубави сте и ве обожавам!
трансакционата ќе ви ја оставам во пп:ROFLMAO:
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 19:15 ---
И најдобар хороскопски знак, карактеристиките би ги избрал и повторно да ми дадат можност повторно да ги бирам :) Само многу зафркнато е кога двајца јарци ќе дојдат во конфликтна ситуација, трпеливи се се тоа ама кога нешто ќе пукне и тоа е крај дефинитивно нема враќање.. тешко скоро никогаш не опростуваат а како што се независни и горди тешко дека ќе се покорат и да попуштат во некаква ситуација.

Одлучноста ни е најголем плус, ако нешто одлучам дека сакам ќе го добијам/остварам па што сака нека биде..
А обично се во животот ни оди по ред, полека но сепак сигурно.
Да бе и јас видов дека си гласал за Скорпија прееска, предавник!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom