Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Утакмиците со Серија Б тимови никогаш не сме ги сметале за дерби утакмици и нема да ги сметаме. :rolleyes:

ova treba da go kazat sinterasi i vie imate u seria b igrano ne se kiksaj

^
Толку е информиран за клубот што навива :D
After the retirement of Gianni Rivera in 1979, Milan went into a period of decline, during which it was involved in the 1980 Totonero scandal and relegated to Serie B as punishment, for the first time in its history! Milan quickly returned to Serie A, but was again relegated to Serie B one year later as the team ended its 1981–82 campaign in third last place.

Рече и остана жив :pos:
Не им значи ништо утакмицава зато така пиша,ама зато другото коло со Катанија го играат дербито на дното (шо би рекол Калински),битна утакмица за опстанок против директен противник

27700115.jpg

:D

Се попалија нисколигашите ... :свиркам:
Гледајте вие да победите вечер со Андерлехт за догодина пак носители на група да бидите,оти ако изгубите можи втор барабан пак да ве турат

Гледајте вие да победите вечер со Андерлехт за догодина пак носители на група да бидите,оти ако изгубите можи втор барабан пак да ве турат

Не знам точно како се математиките за шеширите но мислам дека Милан е во 2 шешир.Оваа година бевме во прв зошто не игра Интер или не знам која екипа беше...не ме држи за збор зошто не сум најсиугрен за ова.

п.с Наредна година скоро и да нема шанси да играме во ЛШ па нема да се бунам и во последен шешир да не стават. :icon_lol:

Се попалија нисколигашите ... :свиркам:
Титулата нисколигаши оди кај вас, 2 пати сте биле Серија Б (еднаш за местење и еднаш сте отпаднале регуларно) :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom