Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И после некој ќе каже Пеп бил тапа тренер.http://kajgana.com/gvardiola-ja-napushtil-barselona-zaradi-igrachite
Гвардиола ја напушти Барселона летово, по четири години минати на тренерската клупа, каде стана најтрофејниот тренер во историјата на клубот. Освои вкупно 16 титули, од кои две во Лигата на шампионите, како и шест титули шампион на Шпанија.
![]()
И после некој ќе каже Пеп бил тапа тренер.
Па кој друг тренер има освоено 6 титули во лигата за 4 години?

А да, а вие годинава во август бевте многу нервозни оти станавте шампиони.....абе неможевте да ја смислите идејата да бидете шампиони во Суперкупот....Ваљда се мисли за Копа дел Реј и за Супер Куп на Шпанија, знаеш они си ги рачунаат и си ги сакаат тие титули!![]()
Хахахах.. ОНИ! На текст објавен на кајгана.ком.Ваљда се мисли за Копа дел Реј и за Супер Куп на Шпанија, знаеш они си ги рачунаат и си ги сакаат тие титули!![]()
А да, а вие годинава во август бевте многу нервозни оти станавте шампиони.....абе неможевте да ја смислите идејата да бидете шампиони во Суперкупот....
Хахахах.. ОНИ! На текст објавен на кајгана.ком.![]()

Нема напната атмосфера еДобро бе добро, не се палете!
Неможе ни да се нашали веќе човек во темава!
.....помина периодот на шалење 
Дискутирате за безвезни работи, а никој не го спомна дербито на Севиља.ob1 Шалење за време на трансфер-периодот и максимум до 3-4то коло. Затоа зостанувате 8 бода, на вас уште шала ви се чини.![]()

Го пробував и јас ова пред некој викенд. Џабе, нема кој да пишува за ова.Дискутирате за безвезни работи, а никој не го спомна дербито на Севиља.
Бетис беа разбиени со 5-1, Рејес како во најдобрите години.
Хемед ? Пресвртот на Гетафе и голчината на Лафите ? Поништениот гол на Кике Сола и одличната игра на Осасуна против Малага ? Пеналот на Рики во стил на Нејмар и Рамос ? Раката на Коентрао ? Пеналот за Валенсија ?
Има многу теми за дискусии, посебно од ова коло.
Али јбг поинтересно е да се препукаваат фанови на Реал и Барса и да се дискутираат за ЧКЉ (безвезни) работи.
Терајте.
И не не се правам паметен, само сакам да има добра дискусија на темава, fuck me right?
fuck me right?
![]()
Не реално, кој сакаш да пишува за тие екипи кога никој не ги гледа?