Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Идејата за Боатенг да игра у нападот била на Берлускони :icon_lol:

Добро, Берлускони е више докажан лупеж. Тоа не може да го смисли секој. Ама Алегри ако го послуша значи бетер од него е. :icon_lol:

Најверојатно со овој состав ќе бидат освен репчето за кој се мислел даледен од Ачерби и Запата.

(4-2-3-1) Abbiati; De Sciglio, Mexes, Yepes, Constant; Montolivo, De Jong; Emanuelson, Bojan, El Shaarawy; Pato.
Ел Шарави за 2-2;3+ @6.50 :D

Јас само да споделам што Констант напиша на Твитер пред натпреварот со Андерлехт

constant kevin@ck21_official
Hahahahah hahahahah

:icon_lol:

Зошто никој не им го честиташе Денот на дрвото на нашиве бе ? Срам да ви е ... :D

Частел Боатенг денес :icon_lol:

А замисли што правеле Антонини и Бонера ... :)

Шала на страна...Вечер ја играме можеби најважната утакмица до сега.Нема простор за калкулации и вечер Андерлехт мора да падне,а ако се ‘‘погоди‘‘ и резултатот од другата утакмица ќе го имаме обезбедено и пласманот во 1/8финалето.Од она што го видов на првата утакмица овие Андерлехт не ми делуваат како опасна екипа но ремито од Сан Сиро е доволен показател дека не се ни наивна екипа.Моменталната ситуација во групата им дава право да се надеваат и тие на 1/8финале и сигурно ќе се обидат да го искористат максимално домашниот терен,а од друга страна го имаат и Милан за противник што е мотив плус за нив и од наша страна ќе треба максимално сконцентрирано да се влезе во оваа утакмица.Да бевме малку подобри и да личевме на тим ќе речев дека сигурно победуваме но моментално сме далеку од добра екипа и никако нашите ‘‘ѕвезди‘‘ не смеат да ги потценат играчите на Андерлехт и се надевам дека после долго време ќе добиеме значајна утакмица.

Како што стојат работите, најверојатно не ни лежат лесни групи. Не ми текнува сеа точно, 98 или 97, бевме во група со Лидс, Селтик и Галатасарај и не ја поминавме истата. Боље да ни се паднеше групата на Реал Мадрид, први ќе бевме, вака со слабиве екипи, шансите ни се сведуваат на минимум :)

Боље да ни се паднеше групата на Реал Мадрид, први ќе бевме, вака со слабa екипa, шансите ни се сведуваат на минимум :)
Рекоа Малага,Зенит и Андерлехт. :icon_lol:

Вечер мислам дека за првпат сезонава ќе заводат и ќе победат,тоест нема да бркаат негатива.

Очекувам победа,се мислам дали да ја освежам сингл 2.50 не е лош коефициент.
Џорџ Мајкл ќе ја реши. ;)

Рекоа Малага,Зенит и Андерлехт. :icon_lol:

Вечер мислам дека за првпат сезонава ќе заводат и ќе победат,тоест нема да бркаат негатива.

Очекувам победа,се мислам дали да ја освежам сингл 2.50 не е лош коефициент.
Џорџ Мајкл ќе ја реши. ;)

Јас веќе ја освежив. Сабајле правев некои математики, како сум го уплакал Милан, и пошто кога не сум сигурен дека ќе победи не го играм, 90% сум го фатил сезонава како победува. Трипати до сеа сум го имал на ливче :), а коефицентов е измислен, поготово кога Андерлехт (wtf кој) е фаворит

Дали може да ми го кажете составот за денес само претпоставка кој ке игра и кој е повреден ?

Дали може да ми го кажете составот за денес само претпоставка кој ке игра и кој е повреден ?

Abbiati; De Sciglio, Mexes, Yepes, Constant; Montolivo, De Jong; Emanuelson, Bojan, El Shaarawy; Pato.

Вака би требало да играат со можни замени Пато-Пацини и во тројката зад напаѓачот ако се смени со Робињо на местото на Бојан/Емануелсон.

Milan се стари волци во ЛШ... Очекувам да го издигнете Андерлехт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom