Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ех да се паметни овие газдите да го соберат Огбона на зима во некоја понуда со замена за Ачерби.
И Ачерби и Огбона и Астори, сите се исти кош... сите тие се надежта на Италија ама мене никој од нив не ме бендисуе, Ачерби бил нов Неста... жими стапов!

бтњ... денеска у посета на Милан бил:
23916_469310853107933_723631590_n.jpg

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=96626

Ачерби добро изигра против Наполи не беше така лош но сеуште мислам дека Запата и Мексес делуваат најдобро,кога играа они изигравме супер мислев таа одбрана ќе биде цело време после тоа на ниедна утакмица не игра Запата незнам шо е проблемов со Алегри.

Ачерби добро изигра против Наполи не беше така лош но сеуште мислам дека Запата и Мексес делуваат најдобро,кога играа они изигравме супер мислев таа одбрана ќе биде цело време после тоа на ниедна утакмица не игра Запата незнам шо е проблемов со Алегри.

Верувај, ни самиот тој незнае o_O

532315_279064252196131_1452629212_n.jpg

Не не, овја отишол со паметот скроз, зашо побогу Констант е на клупа, и шо кур му прае Боа онамо горе

Ако излезе со Боатенг шпиц и Еманулсон лев бек тоа ќе биде крајот!

Милан повторно заинтересиран за Пасторе.

ПСЖ барал 20 милиони евра плус Абате за чкољавиот...:pos:

Ќе им го земе Галијани на крај за 5 милиони и Ночерино, Галијани само Интер може да го заебе :icon_lol:

Нека го земаат Боатенг и Абате, или Боатенг и Ночерино за Пасторе ионака, се докажан тандем со Ибрахимович. Колку многу сакав да дојт чоеков кај нас, ама замина во Париз, ако го доведат стварно браво, само што ќе треба уште некој како него.

Е Пасторе веќе би бил фантастчен трансфер. Млад, но докажан фудбалер, кој добро се снајде во Италија. Башка таков профил на играч немаме откако си замина Кака.

Она со Боатенг напаѓач е велелепна глупост! :pos: Ако тоа се деси, чак јас, кој сум крајно толерантен, одам и го шутирам Алегри од Милано до Турска, Галатасарај да ги води!

Иначе Пасторе е реална опција. Верувам, можда и сигурен сум дека Галијани при трансферот на Силва и Ибра има припремено терен за барем еден играч од Пасторе или Мамаду Сако. Сигурен сум дека ако ПСЖ реши да продава некој од овие двајца Милан прв ќе биде прашан. 20 милиони, нормално е стартна цена, а мислам дека лесно може да се договорат со Леонардо и за рати и за позајмица со можност за откуп и слични формули.
Прашање е само дали ПСЖ ќе сака да го продава. Ако сака, сигурно е реална опција за нас.

Она со Боатенг напаѓач е велелепна глупост! :pos: Ако тоа се деси, чак јас, кој сум крајно толерантен, одам и го шутирам Алегри од Милано до Турска, Галатасарај да ги води!
Идејата за Боатенг да игра у нападот била на Берлускони :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom