Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков психопат треба да си за да браниш убијци на невини деца само затоа што се албанци како тебе. Си размислил за тоа?

не ги бранам, само велам дека можеби се невини, има разлика.......................
А вие викате сигурно се виновни албанциТЕ

не ги бранам, само велам дека можеби се невини, има разлика.......................

И јас мислам дека овие фатениве се невини, односно експресно ги фатија за да кукавички ги смират тензиите ... но факт е дека многумина Албанци го оправдаа ДЕЛОТО,потсмевајќи се на празникот,државотворноста и немоќноста на Македонскиот народ за било каква правда...

Да бе, ги наместија, за украс чуваат толку оружје дома. Те молам, не живеам јас во Того па за да ми ја извртуваш реалноста. Уште па и ме обвинуваш дека сејам омраза, што треба, да ве сакам? Лично јас сум се залагала и овде на форумов за помирување и соживот, за смирување вжештени глави кои мислат дека војна ќе реши се, ама многу работи ми станаа јасни, со такви нелуѓе неможе да се живее. Лично немам проблем со Срби, ни со Босанци, ни со Власи, ни со било кое друго население овде, ама вас душевно ве замразив. И немам проблем нити ми е срам вака да го признаам тоа.

Само еднаш сум работел кај македонец дома нешто инсталации, типот дома имаше секаков тип на арсенал, и не беа колекција, дури и зола имаше,............
Се прашувам зошто тој не е затвотен?????????
Не сакам да те убедам, што сакаш прави, кого колку сакаш мрази само сакам да знаете дека не е вистина како што вие викате, не гледајте само од ваша перспектива................
За болдот немам коментар. мислам јасно кажува се колку сте полнети ПУНО со стереотипи.........
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 01:58 ---
И јас мислам дека овие фатениве се невини, односно експресно ги фатија за да кукавички ги смират тензиите ... но факт е дека многумина Албанци го оправдаа ДЕЛОТО,потсмевајќи се на празникот,државотворноста и немоќноста на Македонскиот народ за било каква правда...

Каде се тоа многумина албанци те молам, јас лично не сум нашол ниту еден кој не го осудил злосторството................
И да јас се потсмевам на игрите и интригите на овие инстируции, македонскиот народ не е крив, само се манипулирани, ништо друго.......
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 01:59 ---
Македонија одсекад имала,има и ќе има луѓе кои се борат за неа.. Знаат како да се справат со проблемите.. Штета што една земја како Америка ги набуцка овие работи па сега да не можеме со прст да мрднеме.. Доколку не се мешаа надворешни политики овие скапани работи немаше да ги има денес и се ќе се решеше многу порано..

Не се карајте меѓу себе не е ни Бранко ни Грујо крив !

какко ќе го решевте ? со геноцид врз албанците??????????

Невини?
Е сега види ти како ќе ти биде кога би била обратна ситуација:
Сега мислам дека е добар момент, овој ден на ваше знаме... но подобро е Бајрам, некој Каур да реши да го израмни барем таму резултатот и да егзекутира неколку дечиња Албанчиња. Онака, мило за драго, пиштол у глава на сите и чао .
Како ќе се чувствуваш, ако излеземе и на насилни протести, како вие што правевте, да бараме слобода за убиецот, онака со крстови и да викаме - Смрт за сечени, потполно исто ко вие? и ја тука после, исто да ти спорам дека е невин...

Каде се тоа многумина албанци те молам, јас лично не сум нашол ниту еден кој не го осудил злосторството................
Ебати лицемерието.
"Осуда на злосторството", али невини се, пуштите ги.
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 02:09 ---
Ебати лицемерието.
У ствари е уште пострашно: "невини се, Смрт на Каури, пуштете ги да не тепаме, Islam will dominate the World" е со такви пароли излеговте да браните убијци на деца за Велигден.

гомна

С
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 01:58 ---

И да јас се потсмевам на игрите и интригите на овие инстируции, македонскиот народ не е крив, само се манипулирани, ништо друго.......
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 01:59 ---

Со самиот протест каде што инстакнувавте знамиња со Џихад и слични срања му ја сменивте поентата на протестот, можеби официјално беше прокламиран за тие притворени лица,но суштината на протестот беше во смисол - Христијани се,ако ги убивте...

Невини?
Е сега види ти како ќе ти биде кога би била обратна ситуација:
Сега мислам дека е добар момент, овој ден на ваше знаме... но подобро е Бајрам, некој Каур да реши да го израмни барем таму резултатот и да егзекутира неколку дечиња Албанчиња. Онака, мило за драго, пиштол у глава на сите и чао .
Како ќе се чувствуваш, ако излеземе и на насилни протести, како вие што правевте, да бараме слобода за убиецот, онака со крстови и да викаме - Смрт за сечени, потполно исто ко вие? и ја тука после, исто да ти спорам дека е невин...

Реков можеби невини
И вие може да велите мжеби виновни..................

Ќе повторам по стоти пат дека ние албанците сме немале корист од тоа злосторство, всушност немаме корист од билокакво злосторство, и затоа и да се албанци убијците треба да се осудат како индивидуи, како криминалци, а не целата нација да се обвини, не се вика овие војувале во авганистан против американците, не да влегува полицијата кај 70 албански куќи во раните утрински часови...............
Низ протестите немаше пароли ослободете ги нашите херои кои убија каури....
имаше арабски знамиња, и мене лично ми сметаат но секој има право како сака да се изрази............
и не е важно јас како се чувствувам, а не е важно ни ти како се чувствуваш, ние двајца не можеме да ја влошиме ситуацијата во Македонија во никакова начин, затоа што сме дел од контролирана криза, кога е потребно ќе бидеш замолкнат, џабе се трудиш, ние можеме само да ја подобриме ситуацијава со меѓусебно запознавање и доброразбирање............

У ствари е уште пострашно: "невини се, Смрт на Каури, пуштете ги да не тепаме, Islam will dominate the World" е со такви пароли излеговте да браните убијци на деца за Велигден.

Тие со паролите беа вметнати за да испадне дека мирните демонстрации се уствари направени од страна на радикални исламисти, иначе сите тие беа мирни демонстранти (монтиран случај) за да се оцрни албанското население кое мечтае и се бори за соживот, тајните служби пак умешаа прсти, нека не ве фаќаат на финти.

Во умот на подсвеста албанец е соживтот, не голема Албанија!

По ова заклучив.

не е фер. си бил целосно вон контекс, сакам уште една шанса :tapp:
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 02:16 ---
Со самиот протест каде што инстакнувавте знамиња со Џихад и слични срања му ја сменивте поентата на протестот, можеби официјално беше прокламиран за тие притворени лица,но суштината на протестот беше во смисол - Христијани се,ако ги убивте...

Погрешно читање меѓу редови, верувај ми.........

...и затоа и да се албанци убијците треба да се осудат како индивидуи, како криминалци, а не целата нација да се обвини, н..........
Па цела нација излезе да ги брани! Исти курац сте ми вие што ги браните и тие што убија. Потпуно исти.

Како можеш да го поврзеш коефициентот на интелегенција на Македонците со проблемот со името,ја разбираш ти суштината на тој проблем,позадината,како настанал,кога настанал,кој го направил мислам Шипка стварно голема глупост пиша,можеш до утре зелени да тресеш,само им се чудам на овие што те цитираат по 10 пати.

--- надополнето: 21 ноември 2012 во 02:16 ---

Погрешно читање меѓу редови, верувај ми.........

Аха,и тоа е доволно? Погрешно читање меѓу редови? Си размислил ли колку мизерно се чувствувале роднините на убиените?

Ебати лицемерието.
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 02:09 ---

гомна

Чекај сега викаш двајца тројца имале маичка каде пишува Islam will dominate the World и веднаш заклучуваш дека тоа е албанско мото..............

Браневме осомничени и преку 70 расфрлани куќи без врска, етикетирање ан албанците како радикални исламисти..............

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom