Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zdravo, molam za mala pomos. mi treba karticka od svedskiot operator 3 istata ne mora da bide aktivna.
zdravo, molam za mala pomos. mi treba karticka od svedskiot operator 3 istata ne mora da bide aktivna.
Гарант за да активира некој ајфонА за што ти треба ако не е тајна?
Ако ти е да активираш ајфон, нема да можиш со 3 картичката, т.е ако веќе од тој што си го зедол има поминато една година тогаш за некоја сума од 200,300 круни ќе го откодираат ( барем така е со теленор ама мислам со сите е така) а за картичка ако не ти се брза можам да ти земам ако сакаш ќе се договориме)
za dekodiranje iphone mi e. za da mozam da go kupam kodot od operatorot treba da cekam da istece dogovorot( mart 2014) a od drug operator ne moze bidejki x-sim treba da go procita kodot od toj operator na koj e zaklucen. ako ima nekoj sim od 3 sweden molam za pp
Шведски од 150 евра па нагоре е да се декодира. Софтверски. И после е неверлок.
Да да ама после една година пак треба едно 30 тина евра да се плати за де се направи неверлок, а софтверски секаде толку е Шведските компании најспаки се за декодирање не знам зошто.