League of Legends

Westrice играше за Curse NA какви jukes со Ли браво

кога ќе видам вака некои потези/играња од 'про' играчите си викам што се правам(замислувам) некад јас, ко којзнае колку добар играч сум - а ова само ме мава у земја и ми вика кој нуб сум уште XD

Про не се учи.
Техниките се учат. Играта се учи.
А за про, или си или не си.

Westrice играше за Curse NA какви jukes со Ли браво
Уште е во Crs, и живее во Crs Mansion, само што сега е резерва(треба 2 резерви за Season 3)...

Патем:
oW9j9.jpg

Знам знам, само што Voyboy е сега прва постава. Иначе вчера тепаат на тој ТСМ турнирот што е, иако не играше supportot од првиот тим Елементз.

Ми треба мислење и помош околу runes, малце ја заебав работава, но нема назад. Иде вака, мислев дека ме бива за АП и почнав пред некој месец да купувам АП рунес, ги купив следниве, ама сега сфаќам дека не ме бидува за АП, и барам нешто што може да се искомбинира за да ги направиле useful овие рунес.
Untitled.jpg
Се мислам црвени да купам армор, а пошто веќе жолти имам армор, и да бидам нешто ко tanky support(alistar, taric), што мислите вие?

Ми треба мислење и помош околу runes, малце ја заебав работава, но нема назад. Иде вака, мислев дека ме бива за АП и почнав пред некој месец да купувам АП рунес, ги купив следниве, ама сега сфаќам дека не ме бидува за АП, и барам нешто што може да се искомбинира за да ги направиле useful овие рунес.
Прегледај го приврзокот 52829
Се мислам црвени да купам армор, а пошто веќе жолти имам армор, и да бидам нешто ко tanky support(alistar, taric), што мислите вие?
танки сапорт со ап?
ај “све ми боје лепо стоје“
за нишо нема да вршат работа овие, освен за ап херој, или нешо микс ако праиш за акали пример, ап плави, ад црвени, мр/армор жолти

Ако правиш ап поарно би било да одиш мпен. Одошто да ставаш флат АП.. барем според мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom