- Член од
- 24 јануари 2008
- Мислења
- 1.135
- Поени од реакции
- 140
haha прашањево нормално имам али оригиналот си е оригинал секогаш е тој подобар а и кинескиот не е за потценување зависи кој модел ке го одбериш еве јас сеа ке ти кажам за мојот модел најновиот модел кој го имам и задоволен сум работи се перфектно ,дисплејот е 3,5 инчи доволно голем за да читаш страни од интернет и е доволно осетлив не треба да стегаш многу на него доволно е нежно да го доприш лесно отвара нема кочење ,батеријата долго трае околу еднаш до два пати го полнам во неделата и тоа често го работам досега овој модел спрема мене најдоглго го користам додека се испразни, камерата има јаки ефекти има убава слика од 3MP има од назад и од напред камера ,има околу 10 страни со апликации ,има ТВ пробано е фака сител ,канал 5 ,телма чисто зависи на кој дел се наогаш некаде и не ги фака овие канали на некои места ,Wi Fi работи супер секаде лесно се конектирам и отвара се на интернет има и многу др. интересни работи ....Батка,за почеток едно прашање: Си видел iPhone со голи очи или само на слика?
Прво одговори ми па после ќе ја продолжиме дискусијава![]()
Ајде кога ти имаш споредено оригинал со кинески кажи ми повеке околу оригинал и кинески iPhone во што се разликуваат ?