Македонеро
Домаќин
Абе срамота Бо ќе игра, а Антич и Илиевски откажуваат. Тоа кажува дека се

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај виде дека Антич откажува?Доколку немаш доказ и 100% проверена информација,тоа докажува дека сиАбе срамота Бо ќе игра, а Антич и Илиевски откажуваат. Тоа кажува дека се![]()
Pa dade covekot izjava deka se povlekvit od reprezentativniot dres...pred 2-3 meseci kruzese informacijava po nasive medium a i na negovata oficijalna fb strana izleze so istata izjava...izigravate deka pratite kosarka a ne ste informirani...Кај виде дека Антич откажува?Доколку немаш доказ и 100% проверена информација,тоа докажува дека си.
Оф мори мајко,ќе ми кажувате вие мене за пратење кошаркаPa dade covekot izjava deka se povlekvit od reprezentativniot dres...pred 2-3 meseci kruzese informacijava po nasive medium a i na negovata oficijalna fb strana izleze so istata izjava...izigravate deka pratite kosarka a ne ste informirani...
Оти предавници?
Додека играа беа херои, па сега предавници
оди погоди му на народов
И пак не ми одговори на прашањето, се' што направи е искористи рандом реченица. Не знам кој попрво треба да се врати во реалноста, дали тие што лицемерно ги величеа кошаркарите за после да ги плукаат. Како лагано лепиш етикета кој е предавник или патриот, секоја чест.Врати се во реалноста.......
Оф леле, јас ја следам нивната игра, треба да изигравам таен агент да им ги знам и личните проблеми и што јаделе вчера за според тебе да ја познавам репрезентацијата?Зошто на Гече му поминува времето еве и во МЗТ максимум уште 2 години може да тера преку сила.
А тоа што не си запознаен со фамилијарните проблеми на Владче кажува за твоето позанавање на репрезентацијата, а и греота е такви муабети на форум да ги правиме.
Перо и Бо треба да играат дефинитивно.
Оф мори мајко,ќе ми кажувате вие мене за пратење кошарка
Се повлеквел од репрезентативниот дресКружела информацијата по медиумите(курир ДЕЈЛИ ФЕИЛ)и на фб страната исто така.
Изиграваме дека пратиме кошарка и не сме информирани
Кои ти се информацииве од прва рака ?
Да имаше вистина во тоа ќе пишуваше на страната на федерацијата дека се повлекува Антич,и тој самиот ќе изјавеше такво нешто.За сега,сеуште е играч на Македонија и е во репрезентативниот дрес.
Боже сачувај,мене ќе ми солат памет за кошарка.
Никаде не ти рече дека ке игра.Ајде голем експерту кажи од кај знаеш дека со сигурност ке игра Антич. Освен ако не си му близок пријател или роднина. Бог да чува и брани од таквите ,,стручњаци" како тебе..
И пак не ми одговори на прашањето, се' што направи е искористи рандом реченица. Не знам кој попрво треба да се врати во реалноста, дали тие што лицемерно ги величеа кошаркарите за после да ги плукаат. Како лагано лепиш етикета кој е предавник или патриот, секоја чест.
И поголеми sвезди од нив секојдневно се откажуваат од репрезентација заради клубот, не е ова ништо ново и не се дешава само во кошарката.Не бегам од прашањето!
Ќе ти одговорам со прашање...Зошто да не ги сметам за предавници тие што се откажаа од националниот дрес?
ОК, не им го спорам успехот, ниту ги плукам, само не ги сметам ни за патриоти...