Готово
Попрво би ставиле сликичку отколку искрен разговор. Преферираме да има нешто на средина, како бафер зона, за самата неразбирачка меѓу нас има аргументиран карактер.Колку прекрасно, одговори изразени во сликички...
Бидејќи и онака жените сакаат само списанија да читаат и тоа претежно за мода, а во нив има токму слики, само продолжете со постирање, на прав пат сте... да бидете разбрани, ем да ги разберете жените...
Хармонија ...
Сето тоа на прв поглед фино, сликички, мемиња, ММС пораки, современите начини на визуелна комуникација... Една слика илјада зборови демек... Залепи сличе како во самолепливо албумче, украси со неколку смајлиња да засилиш ефект ...Попрво би ставиле сликичку отколку искрен разговор. Преферираме да има нешто на средина, како бафер зона, за самата неразбирачка меѓу нас има аргументиран карактер.
Приказната за 1 000 зборове една слика ја е измислил некој мрзло шо го е толку ногу мрзело да си напише домашното по литература.Сето тоа на прв поглед фино, сликички, мемиња, ММС пораки, современите начини на визуелна комуникација... Една слика илјада зборови демек... Залепи сличе како во самолепливо албумче, украси со неколку смајлиња да засилиш ефект ...
Арно ама, размислувајќи низ сликички, мене ме плаши дека ќе се изгуби способноста за зборување и креативно изразување...
Јас тебе те барам али неможам да те најдам, дај адресаПо кој знае кој пат дојдов до одговоров на темава.... Жениве ако знаат што барааат и сакааат,ја ете .