Што сакаат (бараат) жените?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Колку прекрасно, одговори изразени во сликички...

Бидејќи и онака жените сакаат само списанија да читаат и тоа претежно за мода, а во нив има токму слики, само продолжете со постирање, на прав пат сте... да бидете разбрани, ем да ги разберете жените...

Хармонија :icon_lol:...

L

Luki Junior

Гостин
Колку прекрасно, одговори изразени во сликички...

Бидејќи и онака жените сакаат само списанија да читаат и тоа претежно за мода, а во нив има токму слики, само продолжете со постирање, на прав пат сте... да бидете разбрани, ем да ги разберете жените...

Хармонија :icon_lol:...
Попрво би ставиле сликичку отколку искрен разговор. Преферираме да има нешто на средина, како бафер зона, за самата неразбирачка меѓу нас има аргументиран карактер. ;)

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Попрво би ставиле сликичку отколку искрен разговор. Преферираме да има нешто на средина, како бафер зона, за самата неразбирачка меѓу нас има аргументиран карактер. ;)
Сето тоа на прв поглед фино, сликички, мемиња, ММС пораки, современите начини на визуелна комуникација... Една слика илјада зборови демек... Залепи сличе како во самолепливо албумче, украси со неколку смајлиња да засилиш ефект :)...

Арно ама, размислувајќи низ сликички, мене ме плаши дека ќе се изгуби способноста за зборување и креативно изразување...

:)

L

Luki Junior

Гостин
Сето тоа на прв поглед фино, сликички, мемиња, ММС пораки, современите начини на визуелна комуникација... Една слика илјада зборови демек... Залепи сличе како во самолепливо албумче, украси со неколку смајлиња да засилиш ефект :)...

Арно ама, размислувајќи низ сликички, мене ме плаши дека ќе се изгуби способноста за зборување и креативно изразување...
:)
Приказната за 1 000 зборове една слика ја е измислил некој мрзло шо го е толку ногу мрзело да си напише домашното по литература.
Software engineers are trying to buld bigger, better, and foolproof solutions, while the universe produces bigger and better idiots/fools. So far, the universe is winning.

Истата паралела може да се направе и за други аспкети од живото, на пример машко/женската комуникација со сликички декорирана со смајли, па sarcastic punch line да добиеш на драматизација, и оп имаш успешна хипстер формула како да окарактеризираш една група како недозреана, неизживеана, и не знае шо сака.....

Наместо да си напрааш уста, и едноставно да питаш. Да или не.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
По кој знае кој пат дојдов до одговоров на темава.... Жениве ако знаат што барааат и сакааат,ја ете .

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
По кој знае кој пат дојдов до одговоров на темава.... Жениве ако знаат што барааат и сакааат,ја ете .
Јас тебе те барам али неможам да те најдам, дај адреса:)

Kajgana Shop

На врв Bottom