- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 522
- Поени од реакции
- 490
па ако го разберевме твојот пост и проблем можеби ќе можевме да ти помогнемеКако да ја играм играва бе ? ја пуштам и вратат некој си таму скриншот севед ... ме изнервраа
кажите со да правам![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па ако го разберевме твојот пост и проблем можеби ќе можевме да ти помогнемеКако да ја играм играва бе ? ја пуштам и вратат некој си таму скриншот севед ... ме изнервраа
кажите со да правам![]()

средив ...па ако го разберевме твојот пост и проблем можеби ќе можевме да ти помогнеме![]()
Кога ќе ја уклучам играва, во менито за одредување лиги ми се исклучува и ми пишува not responding, како да го решам проблемов?
Фала многу на советот, ама не фалаЕдноставно - играј Football Manager.

Можеби селектираш премногу лиги, пробај само со една лига и види дали ќе го имаш истиот проблем.Кога ќе ја уклучам играва, во менито за одредување лиги ми се исклучува и ми пишува not responding, како да го решам проблемов?
Ај помош кај мене ... кракот ми го регистрира како вирус..некое чаре некој друг крак ?Можеби селектираш премногу лиги, пробај само со една лига и види дали ќе го имаш истиот проблем.
Пробав, нејќе. Друго решение?Можеби селектираш премногу лиги, пробај само со една лига и види дали ќе го имаш истиот проблем.
ќе го ставиш кракот во исклучоци преку антивирусот и нема да го детектираАј помош кај мене ... кракот ми го регистрира како вирус..некое чаре некој друг крак ?

чим ја уклучува играта значи побарувањата ти се ок, можда е до кракот пробај со нов кракПробав, нејќе. Друго решение?

Пробав повторно да ставам крак но несака пакчим ја уклучува играта значи побарувањата ти се ок, можда е до кракот пробај со нов крак![]()

Ај помош како кај авира да го ставам во исклучоци -_-ќе го ставиш кракот во исклучоци преку антивирусот и нема да го детектира
чим ја уклучува играта значи побарувањата ти се ок, можда е до кракот пробај со нов крак![]()

нема никаков линк за симнувањепачот излезе за да го симнете посетете ја фан страната има линкови за симнување
еве и упатство за инсталација
Changes:
- Added leagues 1MFL, 2 MFL, 3MFL
- Added macedonian clubs - 135
- Added macedonian league players - 606
- Added macedonian league players and international players pictures- 510
- Added macedonian international players and players with macedonian origin
- Added club logos, city and stadium pictures, and much more.
How to install and play?
Look at the pictures for help
First you install the FM13 Macedonian league and players patch ver.1
![]()
![]()
Then you instal the FM13 Graphics patch
![]()
![]()
And finaly you should go to C:\Program Files\FIFA Manager 13 open the editor and select Write Current Database For Game
![]()
In game you must select Editor Database from Database Option screen
![]()
Enjoy

линкот е обновеннема никаков линк за симнување![]()