H
HoT IcE
Гостин
Ќе ти кажам најискрено, од искуство, бидејќи бев во буквално иста ситуација. Сега ми е бивша.А да ве прашам нешто јас да видам што совет ќе ми дадете.
Се трудам се најдобро да биди во врската, одвојувам максимум време иако имам за учење и други обврски, и помагам во некој работи на девојка ми, никогаш не сум ја изневерил, излажал и навредил, ама некако ниедна моја постапка не чини, моето однесување не било во ред, се нешто грешно сум правел и сум ја нервирал.
Кажете ми дали во мене е проблемот? Буквално секој ден се нервирам самиот оти е вака, еден ден неможам да го поминам расположен.
Проблемот не е во тебе, проблемот е во нејзе, најверојатно девојчето пати од недостиг на внимание и комплекси, кои самите си ги набила и е ко тркачки коњ, гледа само напред. Зошто го викам ова? Затоа што во тебе, таа гледа нешто што е различно од нејзе, нешто е далеку подобро, и се труди да го смени, и да биде ко тебе, односно ти ко нејзе, зошто е ова? Затоа што тоа е девојче, и треба да сфатиш дека цел живот ќе се ебаваш со вакви, и треба да сфатиш едно нешто за да поминеш лесно, а тоа е дека никогаш не треба да ја ставаш нејзе пред себе, се дур таа не ти докаже дека е вредна за тоа, и дека ти си и најважен - значи, првин таа треба да те стави тебе пред себе, за да биде она твојот центар на светот.
Претпоставувам дека не си постар од 16 години, и сега ти е сето ова ново, и сега и ова што ти пишувам, ти пак нема да ме послушаш, ќе си речеш во себе нешто друго и ќе постапиш како што мислиш, утре ќе се изгориш ко ќе те остави и ќе и здосадиш и ќе ти биде добро искуство и отворање на очи за женцките денес.
Денес е најбитно да си викаш увек, волим тебе, али више себе. Затоа ќе се осетиш минимум 10 пати заебан од лажни принцези кои чекајќи го Принцот, ја утепале коњи јавајќе, и ќе ти биде много криво.