Анте Готовина и Младен Маркач ослободени-Хрватска на нозе!

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
abe ja ne komentirav nikade za Johan
ama bas nikade
ja nikade ne rekov deka e on zlocinec...
(Абе):cautious:
Види како ти што ти е мило за твоите јас го искажувам гневот на тие судии кои пресудуваат некоректно и селективно ако беше некој за ослободителна пресуда човеков требаше да биде прв на листата...Јел сада кужиш:sneaky:

(Абе):cautious:
Види како ти што ти е мило за твоите јас го искажувам гневот на тие судии кои пресудуваат некоректно и селективно ако беше некој за ослободителна пресуда човеков требаше да биде прв на листата...Јел сада кужиш:sneaky:

da, ali on nema vrska so Domovinskata vojna, sosema drug period i drzava

a ja nemam nisto protiv da go pustat, da se mene pita..

Kaj vide navreda od mene za Makedoncite, ziti se?

Ali ne se Gotovina i Markac u prasanje taka?
a oni se temata
pozdrav

Мене темите кои не се однесуваат на Македонија не ме интересираат, се` до оној момент кога ќе се спомнат Македонија и Македонците. Ти го спомна генералот Мирослав Стојановски, тој е Македонец. Обвинувањата за генералот Стојановски ќе си ги дрвите по дома, кога во вашите семејства како приказни за пред спиење ќе ви ги раскажуваат борбите помеѓу усташите и четниците, овде не.
Кога ќе се препукувате усташи и четници одбегнете ги навредите кон Македонците.

da, ali on nema vrska so Domovinskata vojna, sosema drug period i drzava

a ja nemam nisto protiv da go pustat, da se mene pita..
Аууууууууууу значи ете селектирање значи сите што биле во тој домовински треба да се помилуваат :facepalm:

Aj sega bidite umni i ne se raspravajte za nesto sto ne ste go doziveale (mislam na vojnata u Hrvatska)

ja otidov na Trg bana Jelacica

ako ima nekoj Hrvat na forumov i na nego od srce mu cestitam

Leka noc !
:)
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 23:26 ---
Мене темите кои не се однесуваат на Македонија не ме интересираат, се` до оној момент кога ќе се спомнат Македонија и Македонците. Ти го спомна генералот Мирослав Стојановски, тој е Македонец. Обвинувањата за генералот Стојановски ќе си ги дрвите по дома, кога во вашите семејства како приказни за пред спиење ќе ви ги раскажуваат борбите помеѓу усташите и четниците, овде не.

mirna, mirna...
ja ne go spomnav prva nego gospodinot drugar, i da ne napisese nemase ni da go spomnam
usput ako e taka i ne te interesira sto pravis na temava?

ali ok, uziva
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 23:27 ---
Аууууууууууу значи ете селектирање значи сите што биле во тој домовински треба да се помилуваат :facepalm:
ne e toa temata, kuzis;)

Aj sega bidite umni i ne se raspravajte za nesto sto ne ste go doziveale (mislam na vojnata u Hrvatska)

ja otidov na Trg bana Jelacica

ako ima nekoj Hrvat na forumov i na nego od srce mu cestitam

Leka noc !
:)
Што не бевте паметни па да се оцепите мирно како ние што го направивме тоа :D поздравиго Стипе Месич од другарму Киро

Стојановски прв го спомна ACTION......
Иначе што очекувате,како да гледа некој хрват кон Стојановски,човек кој пукаше на Вуковар (најболна точка за хрватите) ?

Што не бевте паметни па да се оцепите мирно како ние што го направивме тоа :D поздравиго Стипе Месич од другарму Киро
Сакавме,не ни даода.....;)

Иначе препуцувањава се непотребни и стварно не знам што се расправате и која е причината......

Стојановски прв го спомна ACTION......
Иначе што очекувате,како да гледа некој хрват кон Стојановски,човек кој пукаше на Вуковар (најболна точка за хрватите) ?

bas taka
e a spomni im go Johan odma drz ne daj (mada ja nikade ne go spomnav)
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 23:29 ---
tako je

Иначе препуцувањава се непотребни и стварно не знам што се расправате и која е причината......
Па ние сакавме и ни дадоа си земаа тенковите и паркетот од касарните и избегаа :)
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 23:31 ---
sakavme, komsiite ne sakaa, ne davaa
koj im dade samo pravo da se mesaat...

i ne se smeskaj, i samite imate ist slucaj
За тој случај и ти зборам

Па ние сакавме и ни дадоа си земаа тенковите и паркетот од касарните и избегаа :)

ne im bevte interesni kako nie
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 23:32 ---
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 23:31 ---

За тој случај и ти зборам

znam :) zatoa ti vikam da ne se smeskas

Сосем друга ситуација......овде србите дигнаа побуна и побараа отцепување ?
Дојде овде ЈНА да ја прави Голема Србија.Си собраа тенковите затоа што ќе им беше тешко сами на 3 фронта да маваат.И на Кирче му фуфкаше во тоа време.....

ne im bevte interesni kako nie
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 23:32 ---

znam :) zatoa ti vikam da ne se smeskas
Јас знам како не им бевме интересни со цевките свртени кон нашите куќи кога си идеа се чекаше само момент да започне , него нашата мироњубива политика одигра главна улога , што требаше ние србите кои се тука да фатиме да ги геноцидишаме и да ги протеруваме остај муабетов сите сте си сами криви за се и они и вие

Јас знам како не им бевме интересни со цевките свртени кон нашите куќи кога си идеа се чекаше само момент да започне , него нашата мироњубива политика одигра главна улога , што требаше ние србите кои се тука да фатиме да ги геноцидишаме и да ги протеруваме остај муабетов сите сте си сами криви за се и они и вие
Грешка си друже......овде србите за разлика од Хрватска се многу помалку и некомпактни.Таму они си кренаа побуна уште кога Хрватска не се ни испили.
Не и се остави баш некој избор на Хрватска.......која мирољубива политика,да им дадеш 80% од територијата,се позади Карловац,Карлобаг и Вировитица ?
Дури 95 хрватската страна беше таа што прифати еден мировен договор што на 10-12% од популацијата во земјата и даваше право на држава во држава и да си ги диктираат останатите како сакаат.Милошевиќ се алчеше,си добија по муцката....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom