http://www.facebook.com/ShimbovDizajnЗнае ли некој кај можам да однесам маица и да ми испринтаат слика ,натпис,таг или слично и колку пари би било од прилика .
http://eurodanvest.com.mk/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1Ваква „алатка“ (blending stump/tortillon) - нешо личи на бел креон, при помош за мрљање, цртање со молив? И по која цена?
Во Мр.Бриколаж
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 01:34 ---
каква глина?
За теракота (грнчарска), козметичка или за пиење (орална употреба)?
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 01:35 ---
www.conrad.com.mk
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 01:37 ---
Ако ти е потребен организатор на кабли (како ребрасто црево во кое се собрани сите кабли) имаш во Еуротулс (Капиштец и Битпазар) и во Базаро
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 01:39 ---
дали некој продава ефтина и половна гиљотина за хартија (немам можност да одам на бувљак)????
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Да,да теракотна.Околу Скопје и околина или било каде.
15koi avtobusi odat od soboren hram do trgovskiot biser vo aerodrom?
Кај зелено пазарче во една клучара карши влезот. За цена не сум сигурна, мислам дека е околу 400 - 500 денари.Знае ли некој кај можам да однесам маица и да ми испринтаат слика ,натпис,таг или слично и колку пари би било од прилика .
Сигурно има ваква у џамбо, иам видено.Ваква „алатка“ (blending stump/tortillon) - нешо личи на бел креон, при помош за мрљање, цртање со молив? И по која цена?
Мислам дека треба од работа да ти кажат,прашај ги нив или иди у ФЗО(Фонд за здравствено осигурување) нека ти кажатЗнае ли некој точно кои документи треба да се поднесат за добивање на електронска здравствена картичка. Станува збор за фирма. На сајтот на fzo.org.mk немаат конкретно објаснето. Има ли некој поднесено барање?
Абе затоа ја прашувам тука, за да не идам у ФЗО.Мислам дека треба од работа да ти кажат,прашај ги нив или иди у ФЗО(Фонд за здравствено осигурување) нека ти кажат
Јас лани купив многу убава кожна јакна од Бисер, баш се сеќавам овој период беше.Машки јакни, но да не бидат ептен скапи?