Има некој Nokia 8600 Luna или Nokia 8800 Scirocco?
Aх да, и шиткам или трампам Sony Ericsson P1.
skapa rabota, 800 denari појќе препорачувам бт адаптер или кард ридер.некро да не имаш случајно усб калбел за Сагем 511х и шо пари е????
490 беше пред н.г.Оукеј. Тенкс.
А некој да не знае дали го биѓаа овој и шо пари е у МК?
Nokia N85
BT адаптер имам не ми го чита мобилниот а за кард ридер не знам дали да земам или не оти се плашам да не ја скршам маската позади.skapa rabota, 800 denari појќе препорачувам бт адаптер или кард ридер.
Било каков само да ја чита твојата мемориска т.е. типот ... ти малата микро сд ќе ја ставиш во адаптер и ќе ја тераш на кард ридер ... имаш кард ридер од 199 ден. па нагоре во еми медиаBT адаптер имам не ми го чита мобилниот а за кард ридер не знам дали да земам или не оти се плашам да не ја скршам маската позади.
шо пари се адаптерот и кард ридерот(кард ридер како усб или од големите алл ин)
Не се совпаѓаат сликата и моделот. Ако продаваш 6300 ја сум заинтересиран за него, само дај пореална цена. Неможеш ти како нов да го продаваш.Prodavam Nokia 6300 nova neotpakuvana so 1 godina garancija od T-Mobile, cenata e so popust 6500den, bez zameni. Ako ima zainteresirani pratete pp
Зашто не се совпаѓаат сликата и моделот ... Нокиа 6300 и на сликата е таа :uvo:Не се совпаѓаат сликата и моделот. Ако продаваш 6300 ја сум заинтересиран за него, само дај пореална цена. Неможеш ти како нов да го продаваш.
Ти пишав ПП ... поздрав па пиши :helou:Дали некој продава Алкател Ц552, добро сочуван и во исправна состојба? Доколку има некој таков, ПП. Поздрав.