Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
За сите оние кои имаат смартфони, нека ја спуштат апликацијата Shazam. Кога слушаш песна што не ја знаеш ја уклучуваш апликацијата да ја слушне и ја препознава песната.
*Ја препознава само ако ја има песната во базата на Amazon.
Also, SoundHound...

L

Luki Junior

Гостин
Јас барам една друга песна. Ви текнува на одјавувањето од програма на МТВ шо одеше еден спот со снимки од цела Македонија и завршваше со Антената на Пелистер и Охридско езеро?? Ако ви текнува, ја барам песната шо оди во позадина. Никако не можам да ја најдам. Се мислев дека е од Вангелис али не ја најдов досега.
Не ли беше од Леб и Сол - Абер Дојде Донке.. Или таа беше на шпицата за Без Наслов Но со Повод?

А

Анноун

Гостин
попладнето ја слушнав песнава од ристо самарџиев е . Стара песна , смешен имиџ имаше уште кога беше актуелна.

Нешто за сукња се збореше , имаше во рефренот некоја фраза " да не може твојта мајка " ... ја барав на јутуб ама не ми излезе таа песна .

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
dali ja znae nekoj japonska muzika ili kineska taka nekako ja pustaat na radio makedonsko skopje pee zena nesto kako spiritualna muzika.dokolku nekoj znae neka mi prati link'

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
текстот е од I Wanna Be Loved By You - Marlyn Monroe, ваљда е некој кавер.. лабава песничка, ко за на плажа летно хитче.. на радио ја вртат чат пат.. ениуан?

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Македонска рап песна за тој овчарот Џемаили , неможам да ја најдам.

L

Lu

Гостин
Како се вика инструменталкава што почнува од 05:49 и трае до крајот на видеото ?

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Од 1:15 ... ја барам веќе подолго време неможам да ја најдам ни шазам не ја наоѓа...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ноќеска слушнав една македонска песна на Антена 5 и запамтив некој стих, ама никако на гугл да ја најдам. Рефренот иде вака нешто: ..и секој божји ден, ми требаш ти, ми требаш ти, да ме згрееш што ќе застуди..Иначе женско ја пее песнава.

Kajgana Shop

На врв Bottom