Account-и...менување, продавање...

Член од
27 август 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Se prodava wow acc (vanilla/tbc/wotlk/cata)
Na nego ima vicious season gladiator mage so vicious gladiator's mount;ilvl 404 i 9 drugi lvl 85 karakteri.
Site mozni maxed out profesii.
Drugite klasi se lvl 85 mage(alt);rogue;dk;pala;war;lock;hunter;priest;shaman
Dokolku ste zainteresirani pratete mail za ponatamosno info na zealkiko@yahoo.com

Член од
24 октомври 2011
Мислења
127
Поени од реакции
16
За сите заинтересирани за WoW, или што сакаат да започнат да играат WoW, бидејќи играв долго време редно е да се откажам од играта. Ја продавам се до Cataclysm + GameCard 60 дена, + некој си 6000+ злато. Ако сте заинтересирани пишете. Нема да ви барам некоја си енормна сума на пари. Би бил задоволен со цена која се продава играта моментално + 1000 денари за трудот :D. Game Cardot можам да го продадам посебно ако сакате, кодот нормално е заштитен и не е изгребан, цената само на картата е 1500 денари. Цената на акаунтот е 4000 денари.

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Продавам acc со х2 лвл 90... гејм тајм платено до средина јануари (не е раф) карактерите се наоѓаат на стормскејл и се хорда. контакт преку ПП

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
За сите заинтересирани за WoW, или што сакаат да започнат да играат WoW, бидејќи играв долго време редно е да се откажам од играта. Ја продавам се до Cataclysm + GameCard 60 дена, + некој си 6000+ злато. Ако сте заинтересирани пишете. Нема да ви барам некоја си енормна сума на пари. Би бил задоволен со цена која се продава играта моментално + 1000 денари за трудот :D. Game Cardot можам да го продадам посебно ако сакате, кодот нормално е заштитен и не е изгребан, цената само на картата е 1500 денари. Цената на акаунтот е 4000 денари.
se toa kul ali zaboravas deka samo so vanila i scroll of rezurection gi imas do kataklizma gaga igrite ;) taka da za 500ce gi zemav do kataklizmata gaga sea mist ja zemav i taka ;)

D

Deleted member 53418

Гостин
Menuvam wow acc do lich za 2 meseca game time fo rift pisete mi slobodno i gratis imam cod za wow burning crusade wow igrite doagaat vo orginalnata pakovka xD

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Prodavam pandaria zaedno so diablo i dvete igri se na eden akaunt, 1 mesec gratis igranje ima za wow pandaria

D

Deleted member 53418

Гостин
Nekoj ako ima zainteresiran za Rift acc 500 denari ima 23 lvl warrior na nego pisete pp :) xD

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Хитно продавам World of Warcraft.... со 30 дена game time.... The Burning Crusade и Wrath of the Lich King
Цена 1200ден

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
продавам акаунт со 90 дк и мејџ, 85 вориор ... нема гејм тајм. Карактерите се наоѓаат на стормскејл и се хорда

Kajgana Shop

На врв Bottom