Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

Stef Bachatero

Гостин
Абе ако ми веруваш нејзините потреби ги ставам пред моите. Внимание од ова што и го посветувам повеќе незнам, ако не сме заедно зборуваме на мобилен, а да и удоволувам многу.. а советов се трудам од порано да го прифатам, ама незнам оти толку ја избегнувам реалноста.
Епа брат на девојка си и интересен дур пробува да те смени,а те смени по свој терк иде чао чао во други прегратки :)

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Епа брат на девојка си и интересен дур пробува да те смени,а те смени по свој терк иде чао чао во други прегратки :)
Та сега ми вели да се сменам, на секое ми вели да се сменам.. најверојатно интересен сум уште :P

S

Stef Bachatero

Гостин
Та сега ми вели да се сменам, на секое ми вели да се сменам.. најверојатно интересен сум уште :P
Во било која интереакција со луѓето тој што највеќе инвестира тој губи.Исто и со девојките и со било која персона на планетава.
Тоа што те нервира те освојува.А колку и даваш значење на тоа толку повеќе ти губиш.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Како може да бара да се смениш? Тоа е твој живот, ако незје не и одговара, ниту прва ниту последна е! Ми личи на несозреана личност, која што многу гњави, љубомори и прави испади!
Што сака дотичната да смениш : да не и удоволуваш. да не ја заприметуваш, да не и се јавуваш, да се понашаш спрема неа ко ѓубре!

Бреј денешниве женски се чудни створови....

Член од
27 февруари 2011
Мислења
66
Поени од реакции
30
Смени се .Почни се контра да правиш, и најважно стај се себе си пред нејзе.Не и иди по газот, не се труди, не и помагај.Да видиш како ќе стане душиче и ќе те сака највише на свет.Од искуство зборам.
Поздрав(y)

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Смени се .Почни се контра да правиш, и најважно стај се себе си пред нејзе.Не и иди по газот, не се труди, не и помагај.Да видиш како ќе стане душиче и ќе те сака највише на свет.Од искуство зборам.
Поздрав(y)
Ај да видиме што резултати ќе има. Фала на советите :)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Момци, како е?
Еве ме мене пак, без никакво решение во мене, па повторно решив да се обратам кон вас :)
Не ви пречам, ваљда?
Се извинувам многу, но искрено потребно ми е нечиј совет, мислење, искуство и сл.
Еве сега почнуваме. Бидете спремни. Бтњ да не ја должиме ајде.

Значи вака, се гледам со едно девојче, имам излегувано и идено знаете фор 1 најт..
Знам дека ме сака, дека сака да биде во врска со мене.
Ми го кажува тоа секој ден, докажува, прекажува..Значи сигурно и е скиснато да ме чека мене што ке кажам.
Искрено за оваа врска колку сум подготвен, толку и не сум..Значи некаде 50/50 сум спремен.
Нешто во главата ми кажува да влезам во врската, а нешто како друг дел од телото ми вели сеуште да не влегувам.
Искрено чекам веке долко да се одлучам но не можам.
Еве поминаа месеци девојчето сеуште чека на мене, на мојот збор, ДА или НЕ.
Незнам зошто али кога ке ја видам бившата некако ми се вракаат старите мемории зачувани во мене, како РОМ, меморија која што може да се чита, а не може да се брише.
ВТФ од ова..
Совет?!

S

Stef Bachatero

Гостин
Момци, како е?
Еве ме мене пак, без никакво решение во мене, па повторно решив да се обратам кон вас :)
Не ви пречам, ваљда?
Се извинувам многу, но искрено потребно ми е нечиј совет, мислење, искуство и сл.

Значи вака, се гледам со едно девојче, имам излегувано и идено знаете фор 1 најт..
Ми го кажува тоа секој ден, докажува, прекажува..Значи сигурно и е скиснато да ме чека мене што ке кажам.
Искрено за оваа врска колку сум подготвен, толку и не сум..Значи некаде 50/50 сум спремен.
Нешто во главата ми кажува да влезам во врската, а нешто како друг дел од телото ми вели сеуште да не влегувам.
Незнам зошто али кога ке ја видам бившата некако ми се вракаат старите мемории зачувани во мене, како РОМ, меморија која што може да се чита, а не може да се брише.
ВТФ од ова..
Совет?!
Не си спремен во врска не влагај.Ако сакаш стари траги да ги тргнеш со нова голема грешка.Повеќе ќе мислиш на неа ако ви се случи нешто надвор од контрола и ќе пробаш да ја враќаш бившата.Расчисти со себе и не чекај.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Момци, како е?
Не ви пречам, ваљда?

ВТФ од ова..
Совет?!
И да и кажеш не пак ќе и го скршиш срцето тоа да ти биде јасно;) поарно да пробаш, може да испадне нешто

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Момци, како е?
Не ви пречам, ваљда?

ВТФ од ова..
Совет?!
Алал да му е на девојчето што толку те чека. Или е многу затрескана во тебе или е грда.
Како и да е, не е фер така да и правиш и толку во неизвесност да ја држиш, или пробај или откачи ја. На крај краишта ако не ти одговара сигурно нема да ти е проблем тоа што ќе имаш девојка плус на листата.
Само гледај да не испадне на крајот, таман кога ќе се одлучиш да пробаш, па таа да почне да те откачува, игнорира и да не е сигурна.
Ние девојките многу работи правиме од инат кога ни е повредено егото.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Не си спремен во врска не влагај.Ако сакаш стари траги да ги тргнеш со нова голема грешка.Повеќе ќе мислиш на неа ако ви се случи нешто надвор од контрола и ќе пробаш да ја враќаш бившата.Расчисти со себе и не чекај.
Клин со клин се избива...

R

Rockstar90

Гостин
А да ве прашам нешто јас да видам што совет ќе ми дадете.
Се трудам се најдобро да биди во врската, одвојувам максимум време иако имам за учење и други обврски, и помагам во некој работи на девојка ми, никогаш не сум ја изневерил, излажал и навредил, ама некако ниедна моја постапка не чини, моето однесување не било во ред, се нешто грешно сум правел и сум ја нервирал.
Кажете ми дали во мене е проблемот? Буквално секој ден се нервирам самиот оти е вака, еден ден неможам да го поминам расположен.
Искрено, јас вака се понашав со бившиот кога сакав да му раскинам, кога веќе не ми значеше и притоа не ми значеше ниту еден негов убав потег, напротив, почна да ме нервира што е толку грижлив, и што секојдневно ми изразува емоции. Мој совет, олади скроз, знам дека ја сакаш и дека ќе ти биде тешко, и ако и тогаш кога ќе сфати дека те губи не превземе ништо, стави крај на врската. Не може девојка што те сака да и пречи твоето внимание и добра воља.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Се трудам се најдобро да биди во врската, одвојувам максимум време иако имам за учење и други обврски, и помагам во некој работи на девојка ми, никогаш не сум ја изневерил, излажал и навредил, ама некако ниедна моја постапка не чини, моето однесување не било во ред, се нешто грешно сум правел и сум ја нервирал.
Кажете ми дали во мене е проблемот? Буквално секој ден се нервирам самиот оти е вака, еден ден неможам да го поминам расположен.
Ако се поставиш како черга пред врата, ќе си ги бришат кондурите од тебе.
Барањето влакно во јајце од едниот партнер значи дека веќе е крај, само што другиот уште не знае.
Арно ти вели Фаранг: најди си друга што ќе те третира како што треба.

A

AnFem

Гостин
Да не си гејмер? o_O

S

Stef Bachatero

Гостин
Клин со клин се избива...
Па искрено јас не дозволувам никој да ме чека и мразам да бидам на листа на чекање,како што ми направи една типка времето ќе каже што ќе биде помеѓу нас.Ама затрескан во неа како да не сум видел девојка,океј згодна е се интересен карактер али време и на листа на чекање кога ќе ти текне нека ми извини...

Kajgana Shop

На врв Bottom