Осамени срца (Огласи за запознавање)

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Macedonian-Sun

Гостин
Незнам как да го напишам огласот па викам ај во општи муабети. Сакам да запознам партнер овде кој е за сериозна врска. За сите подетални информации за мене пишете ми во сандаче.

Интелигентен, не постар од 28 години, сам, без деца, љубезен, откачен, трудољубљив, нежен, романтичен и згоден дечко :)
Ете тоа се критериумите.

Па навалете. :)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
До каде дојде човештвово...:facepalm: А да пробаш да најдеш надвор, не преку социјалниве мрежи? Толку време имам интернет и никогаш не ми текнало да барам за врска преку интернет, затоа што тоа е глупост. (n)

M

Macedonian-Sun

Гостин
До каде дојде човештвово...:facepalm: А да пробаш да најдеш надвор, не преку социјалниве мрежи? Толку време имам интернет и никогаш не ми текнало да барам за врска преку интернет, затоа што тоа е глупост (n)

Барам јас и онака ама ете зошто да не си ја пробам среќата. Може има овде арни луѓе

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Темава има потенцијал за нешто повеќе ама да се постави како Огласи за запознавање во Љубов и Секс.
Вака по обичај ќе биде ЧДА тема со право...Инаку можеби ќе функционира ако е поставена вака некако....http://www.forum.hr/showthread.php?t=687136

B

BrunoFresh

Гостин
Незнам как да го напишам огласот па викам ај во општи муабети. Сакам да запознам партнер овде кој е за сериозна врска. За сите подетални информации за мене пишете ми во сандаче.

Интелигентен, не постар од 28 години, сам, без деца, љубезен, откачен, трудољубљив, нежен, романтичен и згоден дечко :)
Ете тоа се критериумите.

Па навалете. :)
Абе оди шетај некаде барај надвор некаде в кафич ваму таму, си седнала на форум бараш искрена љубов, ох бее..во 8 сато сабалје наместо да се занимаваш со попаметна работа, ти на форумов седиш искрен дечко ми бараш.

п.с.
Темава има потенцијал за нешто повеќе ама да се постави како Огласи за запознавање во Љубов и Секс.
Вака по обичај ќе биде ЧДА тема со право...Инаку можеби ќе функционира ако е поставена вака некако....http://www.forum.hr/showthread.php?t=687136
Девојкава никаде не пиша што нуди, само што бара

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
Префрлено во Љубов и секс. Ајде без оф-топици.
Ако ви се чини смешно - не коментирајте на темата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom