Осамени срца (Огласи за запознавање)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Девојче нели си ти во Белгија колку што можам да се сетам од една тема?
Или планираш момакот да го носиш таму? Барем кажи им дека се работи за “работа у странство“

Девојче нели си ти во Белгија колку што можам да се сетам од една тема?
Или планираш момакот да го носиш таму? Барем кажи им дека се работи за “работа у странство“

Да. Ако испадни сериозна врската. Се запознаеме на лето тогаш ќе го земам овде или че дојдам во МКД. Зависи.

Колку треба да си очаен да пуштиш оглас и да чекаш некој да се јави?
Ти девојче од каде ке бидеш сигурна дека доколку некој те исконтактира е таков како што ти се прикажува?
Од кај знаеш кој се крие од другата страна на мониторот?А?
Убаво кажаа претходно.Излези надвор и потруди се да пронајдеш партнер а не вака.
Ама да не ти солам памет,со срека нека ти е.Па ако бидне нешто сериозно да викаш на свадба :icon_mrgr:

Колку треба да си очаен да пуштиш оглас и да чекаш некој да се јави?
Ти девојче од каде ке бидеш сигурна дека доколку некој те исконтактира е таков како што ти се прикажува?
Од кај знаеш кој се крие од другата страна на мониторот?А?
Убаво кажаа претходно.Излези надвор и потруди се да пронајдеш партнер а не вака.
Ама да не ти солам памет,со срека нека ти е.Па ако бидне нешто сериозно да викаш на свадба :icon_mrgr:

Па ти незнаеш дека познавам жена која си го најде мажот на Интернет. Па ако незнам кој е тој од другата страна има скајп можеме да збориме па да се видиме и во живо. Не се секирај за проценување на карактери сум експерт. Фала ти на советот. Но во реалниот свет ми оди потешко отколку вака. Сепак ако биди нешто пак во живо ќе сум со партнерот несакам цел живот на скајп да се гледаме :-) ќе викам на свадба не се сеќирајте :-)

ОК, извини, веројатно си дозволила ептен да те фати менталитетот што го имаат таму во Белгија или каде и да е.

Незнам как да го напишам огласот па викам ај во општи муабети. Сакам да запознам партнер овде кој е за сериозна врска. За сите подетални информации за мене пишете ми во сандаче.

Интелигентен, не постар од 28 години, сам, без деца, љубезен, откачен, трудољубљив, нежен, романтичен и згоден дечко :)
Ете тоа се критериумите.

Па навалете. :)

Пробај тука. Само ти треба англиски да знаеш.

За пријател ми е постов (ај тој нека даде детален опис).

Змејко и ела овде види може ќе му најдиме некоја невеста на посвоеникот твој. Имаш големи шанси за успех.

Бреј ич да немало сериозни дечки. Сите само секс и ништо друго не сакат. Цццц. Разочарувачки

Кога реков не знаеме што нудиш, мислев: стави слики да знаеме дали сме заинтересирани. Така оди тоа со огласи преку интернет.

,,,,Па навалете. :),,,,
:icon_mrgr: ,,,zhivo me interesira koga ke navalat ,,,kako i za kogo ke se odluchish,,,,:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom