Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
20 години традиција на бесплатно лекување од:
главоболка
нервоза
мигрена
шизофренија
вид
катаракта
синус
крајници
парадентоза
тироидна жлезда
шум на срце
притисок
мозочен удар
говор
гастритис
тбц
бронхит
астма
гастритис
чир
хемороиди
простата
колитис
циста
спондилоза
камен во жолчка
камен во бубрег
хепатит А,Б и Ц
тумор
рак
леукемија
тенија
детски глисти
жива рана
кожни болести
епилепсија
дијабетис
хпв вирус
стерилитет
алкохол
парализа
пушење
срцеви маани
попуштени вени
ишијас
реума
шилци
слух
страв
ноќно мокрење
учење
љубов
среќа
работа
Уште од мирис и вкус да лечеше.
Мислам дека погрешно си сватил, Иванче не лекува од овие работи туку иванче веќе 20 години успешно се лекува од овие болештини,само за шизофренија лековите тешко му помагаат.

Уште не можам да се изначудам....чудотворец:pos:

ivan.png

Ме потсети на еден филм кој го гледав неодамна - Looper и детето што има психокинетички моќи и што треба да стане лошиот владател во иднината познат како Rainmaker :pos: (кој го гледал филмот знае) па и личат по малце + двајцата се чудотворци :pos:
looper-pierce-gagnon-e1349561050331.jpg

filesfileivan.JPG

Чекајте малку, овој (седнатиов пациент) не е Ѕвонко Станковски??? :pos: Ненормален народ!!! :LOL:
ova covek mislam go imam citano u novini mislam deka ovoj zvonko stankovski e osnovac i i ideolog na VMRO DPMNE i mislam u nova makedonija pisuvase deka toj go zastitil znakot so lavceto na VMRO mislam site odat kaj nas ivanco jas koga bev kaj ivanco vidov ..doktore ,profesore,manekenke,pevace,politicare site idat kaj ivan imame i dokazi kako na slikava

ova covek mislam go imam citano u novini mislam deka ovoj zvonko stankovski e osnovac i i ideolog na VMRO DPMNE i mislam u nova makedonija pisuvase deka toj go zastitil znakot so lavceto na VMRO mislam site odat kaj nas ivanco jas koga bev kaj ivanco vidov ..doktore ,profesore,manekenke,pevace,politicare site idat kaj ivan imame i dokazi kako na slikava
Сполај ти, уште еден како мене да види себап од Иван....На што маки беше ти пријателе кај Иван?

goa ivanco koga dojde u goste u strumica tova licen maz na majka makedonija site strumicanki noze iskrsia da go vidat tova ivance lepotance kolku popularen dzoa ivance
Треба во ќорка да одиш :tapp: Па во Шутка лечи ги од СИДА, Леукемија, Рак и сите можни диагнози што ги знаеш или не ги знаеш. Куртон.:свиркам:

Треба во ќорка да одиш :tapp: Па во Шутка лечи ги од СИДА, Леукемија, Рак и сите можни диагнози што ги знаеш или не ги знаеш. Куртон.:свиркам:
so sea pa ivanco nas e gordost za makedonija uste eden zvidliv i ljubomoren tip na ivan iscelitel
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 15:32 ---
Ќе мора ова со слики да го докажеш. :icon_lol:
eve vi slika i prilika,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,http://www.facebook.com/zvonkostankovski?ref=ts&fref=ts

Прв технички секретар, a не идеолог.
Ама сега староста си го прави своето :icon_lol:

off.net.mk-21629.jpg
e ovoj ivanco segde go ima deka da otvores sekade ivanco pa sea se prasuvam zosto narodot mu bil zavidliv i ljubomoren more more ivanco.........................................glavna faca na OFF.NET.MK

off.net.mk-21629.jpg
e ovoj ivanco segde go ima deka da otvores sekade ivanco pa sea se prasuvam zosto narodot mu bil zavidliv i ljubomoren more more ivanco.........................................glavna faca na OFF.NET.MK

Може ли да ми дадеш број од Иванчо наш.....имам тегоба, сакам да го исконтактирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom