Фан Клуб: Интер

Почнаа малерите оваа сезона:confused:
Инаку имам и 2-3 убави збора за навијачите на ѓубрентус,ама пошто незнам до каде се границите на форумов,тоест незнам за што се пие бан,затоа мудро ке си премолчам:D

К. Вчера се надеваше на квалитетот на екипата ама ете, во ситуација кога нападот ќе потфрли а вчера тоа не смееше да биде случај, се знаеше кое сценарио следи.

Нема логика во твојата теза дека нападот потфрлил..нападот вчера си постигна 2 гола што е доволно за една победа на гостински терен и плус направија две шанси во првиот дел..

Нема логика во твојата теза дека нападот потфрлил..нападот вчера си постигна 2 гола што е доволно за една победа на гостински терен и плус направија две шанси во првиот дел..
Нападот вчера гол не постигна, т.е. извини, постигна 1 кога беше касно за све, првиот гол го даде Гуарин од мртва игра, а од триото напаѓачи за време од 90 минути само Паласио влезе во шанси за гол, 2 зицера со глава утна и даде гол на сам крај, Милито 90 мин без никаква прилика за гол, исто и Касано кој имаше само 1 одличен пас до Паласио во прво ама за жал не испадна тоа и асистенција.
Лаже резултатов бајаги, вчера очајни беа во сите сегменти, освен Гуарин кој гледам сега се повредил бе ...

Абе викав уште летоска, нека баталат тоа втората европска лига све да и еам, башка у Четврток се играат натпреварите, еден ден ги дели до викендот. Треба да се одмараат сите клучни играчи во ЛЕ, буквално сите, сеа наредни 2 меча очекувам убер десеткуван состав да извади таму, искрено ме заболед дали ќе се први или втори.

Ne e strashna povredata na Guarin, duri mozhe i za sledniot natprevar da go igra. 1st degree e, takvi "povredi" i na trening se pravat, ke treba da odmori nedelava malce, a-u mrazishta ova ona...

Inaku ko za chudo ne mi se jade lajna protiv strama, uspea chovekot da si napravi tim po svoj kejf, ne slusha nikogo od strana, a i nikoj ne mu se mesha... poraz ko poraz, morashe da se sluchi...

Nego, ke se vrati Snajder, ke pochne da se gubi pomegju 2-3 igrachi, neshto shto za Guarin e tolku lesno kolku shto i na bene da prevede od talijanski na makedonski, ke pochne da se razvika po Silvestre, posho od drugite mozhe da jade i shamari... Daj neka go prodadat... Nema mesto vo formacijava za nego, ne e dovolno brz i agile (ne mi teknuva zbor na mkd) za 3-4-3to na Strama, po krilata ne go gledam prodor da mozhe da pravi, nikogash ne pravel... Samo da ne stane toa shto Matrix beshe pred 2-3 sezoni, motivator vo soblekuvalna :D, edno 20 milijoni za nego da zememe dovolno e.

Jas so Paulinjo i eden sestran napagjach, a ne od kalibarot na Pazzini :D so sens za gol :pos:, sum zadovolen za januari.

Страма тим по свој ќејф ќе прави наредна година, се надевам, летово ја немаше таа слобода, лимитран беше, до некаде и ко марионетка изигра што и беше за очекување ама тоа ќе се смени сигурно од наредна година.
Проблемот беше што во ова лето влезе без добитна формула, наредното тоа нема да биде случај па затоа и очекувам оној прав Интер под негова капа да го гледам наредната сезона зашто не верувам дека во Јануари осетно ќе се засилат, а и да земат некој квалитетен играч ( Паулињо пример ) пак нема да биде тоа тоа, лето си е лето, 3 месеци, повеќе можности, помалку условувања од тимовите бидејќи едно е во Јануари да продадеш играч а друго е во тек на лето, полесно се преговара тогаш.

@Јонзе
Кога ќе се врати Снајдер нема да се игра класичната 3-4-3, туку ќе се премине на 3-4-1-2 со тоа што еден од Паласио или Касано ќе оди на клупа. Според мене и додека не игра Снајдер таа варијанта е одлична поради тоа што ќе имаме еден ултра квалитетен џокер од клупа. Вака ако треба да се брка резултат нема кој да влезе и да го засили или освежи нападот, како на пример вчера со Аталанта. Ливаја не го сметам сеуште за квалитетен играч, дури и се сомневам доста за неговите квалитети.
Снајдер е измислен за позади напаѓачите, сега нема да се нервира пошо ќе нема со кого да проигра како што беше лани со Пацини, сега ги има и Касано и Паласио и Милито, сите тројца знаат да играат со топка, позади него Гуарин и Камби, и двајцата добри се со топка така да според мене Снајдер би требало да е огромно засилување за тимов. Само да не се повреди пак, ако се повреди повторно нека го продадат и нек си ебе матер, нема цел живот да го лечиме. Али на тимов очајно му фали уште еден напаѓач, ако продолжат да играат тројцава напред до полусезона ќе издишат сите до еден.

Интераши од МКД - РЕСПЕКТ!

Моето незаборавно искуство во Белград...се надевам сите еден ден ќе ја имате оваа прилика како што јас ја имав :love:
Подоцна ќе кажам за секој играч посебно што се дешаваше при потпишување на дресовите и при сликање ... само Милито и Гаргано не застанаа...а додека царот знаете кој е :cuc: JZ

@Јонзе
Кога ќе се врати Снајдер нема да се игра класичната 3-4-3, туку ќе се премине на 3-4-1-2 со тоа што еден од Паласио или Касано ќе оди на клупа. Според мене и додека не игра Снајдер таа варијанта е одлична поради тоа што ќе имаме еден ултра квалитетен џокер од клупа. Вака ако треба да се брка резултат нема кој да влезе и да го засили или освежи нападот, како на пример вчера со Аталанта. Ливаја не го сметам сеуште за квалитетен играч, дури и се сомневам доста за неговите квалитети.
Снајдер е измислен за позади напаѓачите, сега нема да се нервира пошо ќе нема со кого да проигра како што беше лани со Пацини, сега ги има и Касано и Паласио и Милито, сите тројца знаат да играат со топка, позади него Гуарин и Камби, и двајцата добри се со топка така да според мене Снајдер би требало да е огромно засилување за тимов. Само да не се повреди пак, ако се повреди повторно нека го продадат и нек си ебе матер, нема цел живот да го лечиме. Али на тимов очајно му фали уште еден напаѓач, ако продолжат да играат тројцава напред до полусезона ќе издишат сите до еден.

Taka Se Slozuvam so tebe,daj boze da se vrati sto pobrzo sneider pa taka ke igrame so 3-4-1-2 sneider pozadi milito-palacio kao sto bese u vremeto na mourinho,sneider si e sneider taka ke bideme uste posilni,i ke imame i dobar rezerva,zs se vide i so atalanta ni treba nekoj koga gubime da vleze i da bide coker

@Јонзе
1ede47ae55e6111011da0de41b83e7c5-43524-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

Cool story bro :D

stefan-kobe , на тимов очајно му фалат дефанзивци за да не го примаме секогаш кога некој ќе се повреди. Ако може да го вратат Силвестре уште во јануари би било супер, и да позајмат некој друг. За напред не се секирам ич.

stefan-kobe , на тимов очајно му фалат дефанзивци за да не го примаме секогаш кога некој ќе се повреди. Ако може да го вратат Силвестре уште во јануари би било супер, и да позајмат некој друг. За напред не се секирам ич.
Очајно треба еден централен и еден десен бек, заборавив тоа да го спомнам. Ова одиме по претпоставка дека Силвестре ќе лета и дека Киву ќе биде солиден како замена и нема да биде повреден 11 месеци во годината. Џонатан исто како и Силвестре мислам дека не е материјал за Интер, што значи треба да се инвестира на десната бековска позиција или пак да му се даде шанса на тој црнецот од младинците, Мбаје или како и да се викаше.

М'баје греота е да не игра покрај вакви морони. Ама мислам дека е повреден во моментов.
Фараони ќе имаше златна шанса оваа година, штета што го пративме на позајмица. А дали игра за Удинезе повремено?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom