League of Legends

Абе како ги ставаат тие нови аватари на summoner profile, гледам и Фициани има такво, ги купувате or what?

Давам го стим акаунтот со Дота 2 во него за ЛоЛ акаунт =) контактирајте ме со пм

Pre-season 3 (ело ресет, награди за ело , беџови итн. )ке почне за 2-3 дена одприлика а за сезона 3 ке почекаме уште еден месец најмалце.
при-сизон почиња више од 5ти ноември :D

Да знаете само дека елото од при-сизон си се префрла у сизон 3 да не мислите да тролате па после 800 ело с3

Почнав да играм пред 1 месец и многи се заразив! Браво за Играва.... Ако сте за играње додадете ме : freakyfalus :)))))

Игнорирајте го предходниот пост. Утре почина присизон

Summoners,

In preparation for the End of Season 2 Patch, we are disabling ranked queues earlier than normal at 10:00 PM UK time. This will aid us in streamlining tonight's patch implementation, which is expected to take longer than usual due to the processes involved in activating and distributing ranked rewards to eligible players.

Servers will be shut down at 04:00 AM UK time.

With the exception of Summoner Icons, all other rewards (forum badges, loading screen borders, profile trims, and the War Hero Janna skin) will be immediately available when the servers are re-opened.

Thank you for your patience.

Да знаете само дека елото од при-сизон си се префрла у сизон 3 да не мислите да тролате па после 800 ело с3
Не туку сите се насочуваат кон 1200, пример: ако си бил 2200 ќе бидеш 1800, ако си бил 1800 ќе бидеш 1500, ако си бил 1500 ќе бидеш 1300, ако си бил 800-900 ќе бидеш 1200 итн

Не туку сите се насочуваат кон 1200, пример: ако си бил 2200 ќе бидеш 1800, ако си бил 1800 ќе бидеш 1500, ако си бил 1500 ќе бидеш 1300, ако си бил 800-900 ќе бидеш 1200 итн
Значи јас реков тоа што ќе го играш у пред-сезоната, ти се пребацува и кога ќе почне официјално. Значи сеа ако ти го ресетираат утре елото, и ако одма почнеш да играш ранкед тоа што си го добил/изгубил, ќе ти се пребаци и понатаму во сезоната

Може ли некој да ми го објасни процесот околу купување РП преку Мастеркард?
Јас немам Мастер, но има мое другарче, ама се плаши да ја употреби за да не биде хакнат и да му бидат извадени сите пари од картичката, колку е сигурно да се купуваат РП преку играва со Мастер, и дали при купување ја бара шифрата на картичката, или ккако и да иде тоа.

Ја се упичкав да играм ранкд соло после ело ресетов, дај некој со малце поголемо ело околу 1500, да игра со мене неколку партии :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom