Врзани за време на секс..?

Член од
28 јануари 2006
Мислења
113
Поени од реакции
2
Imam 4 para lisici. Dva se orginal cajkanski, a durugite dva para se od sexy shop. Sum bil mnogu pati vrzan, a i mnogu pati sum vrzuval. Zhenet sum i so zhena mi nemam nikakvi problemi u sexot. Ednostavno praime sto si sakame i da vi kazam pravo mnogu ubavo ni e. Sum probal skoro se u sexot mislam se sto sum posakal da pravam sum pravel. Probajte da bidete vrzani, nema da se kaete. Vrzuvanjeto e zakon !!!

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Bubik напиша:
Vrzuvanjeto e zakon !!!
Не е закон, само овластување :wink:

Инаку немам намера да бидам врзувана, не сум врзувала на ваков начин макар што звучи примамливо, посебно кога ми се мота по глава една личност :raz:

Член од
28 јануари 2006
Мислења
113
Поени од реакции
2
sagaqua напиша:
Не е закон, само овластување :wink:

Инаку немам намера да бидам врзувана, не сум врзувала на ваков начин макар што звучи примамливо, посебно кога ми се мота по глава една личност :raz:
Ne mozes da znaes kako e dur ne probas !

Член од
30 јуни 2008
Мислења
136
Поени од реакции
3
pa mozi zavrzani o4i race vrzani so lisici na krevet :) do tamu moze fazla ne :)) ama posle i obratno

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
практикувам да и ги врзувам очите со свилена лента а понекогаш и рацете :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.953
Поени од реакции
12.564
Зарем има нешто подобро од тоа да бидеш врзан и беспомошен додека прекрасна жена си ги исполнува своите божествени настраности врз тебе?

Има!

Две+ жени!

:cuc:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Зарем има нешто подобро од тоа да бидеш врзан и беспомошен додека прекрасна жена си ги исполнува своите божествени настраности врз тебе?

Има!

Две+ жени!

:cuc:
Ете ти инспирација, можеш да ја пишеш Венера во крзно, втор дел, пошто првиот е само со една жена, некомплетно, нели :D

F

FARANG

Гостин
Врзување е стар бодиџ фетиш. На запад се користи најчесто лисици и синџири додека на исток популарни се јажињата. На истокот на времето железото било реткост па не се користело толку како на западот. 2те верзии се секси и си имаат свој предности. Нема ништо посекси да ја врзиш партнерката целосно со се синџир окулу вратот и лисици за да имаш целосна контола и доминација. Обратно е исто интересно ама треба да се погоди исто така некоја доминантна иначе не е тоа тоа. Јапонското Шибари веќе бара знаење и техника. Ова е многу поинтерсно оти сепак јажето го чуствуваш многу повеќе на кожата а ако знаете што правите тогаш има и поголема контола (врат, јајца, вени - станува игра тотална контола на дишење и крвоток). Еве ви една интересна сликичка -

http://multiply.com/mu/earthmedicine/image/12/photos/upload/1200x1200/R4dqhAoKCCgAAFlobI81/shibari.jpg?et=ZU4jBf,2I5RV,bstjM4FBQ&nmid=0

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.953
Поени од реакции
12.564
Ете ти инспирација, можеш да ја пишеш Венера во крзно, втор дел, пошто првиот е само со една жена, некомплетно, нели :D
Сега видов дека кажуваш за книга, гугл ми кажа :coffee:. Ќе ја прочитм па ќе смислам 2 дел само се плашам да не ептен го засени првиот :P

:cuc::pipi:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Ми текнува, еднаш го врзав дечко ми за радијатор и после отидов кај швалерот и имав секс. Не беше лошо.

П.С.Пред да почнат форумските моралисти со атрофирана смисла за хумор да фрлаат камења по мене, да напоменам дека се заебавам.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еднаш ме врзаа со лисици ама не беше поради секс, уште еднаш ни за секс ни за бутур :icon_lol:.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Ај ја тоа не можам бе ке искршам и кревет и све комплет, а бе дрво ке откорнам у тие моменти, ако сум врзан и да не можам да пипнам добра облина.
Иначе девојката да е врзана не бими било убаво , пошто ке имам чувство дека ја силувам. Можда и грешам бидејки сеуште немам пробано, но тоа е моето мислење сега.
По нормално е машкото да биде врзано и да лежи на грб а девојката да прави што сака, иако јас пак ке кажам дека тоа не би можел да го издржам.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom